Συνελήφθη μετανάστης που απείλησε να αυτοπυρποληθεί στο Βατικανό

Ένας Ιρακινός, ο οποίος έχει ζητήσει να του χορηγηθεί διεθνής προστασία στην Ιταλία, συνελήφθη χθες από την αστυνομία αφού απείλησε να αυτοπυρποληθεί κοντά στο Βατικανό.

Ο άνδρας ήταν πολύ ταραγμένος και κράδαινε έναν αναπτήρα μπροστά στους ένστολους φρουρούς που βρίσκονταν κοντά στις κιονοστοιχίες που πλαισιώνουν την Πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπως έγραψε  η εφημερίδα Il Messagero.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, Ο Ιρακινός διατύπωσε κάποιες φράσεις που στερούνταν νοήματος στις οποίες αυτόπτες μάρτυρες αναγνώρισαν την έκφραση στα αραβικά Αλαχού Ακμπάρ (Ο Θεός είναι μεγάλος) προτού δύο αστυνομικοί με πολιτικά τον ρίξουν στο έδαφος.

Ο άνδρας φορούσε ένα τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι και δεν είχε μαζί του κάποιο σακίδιο ή κάποια φιάλη με εύφλεκτο υλικό. Ο ίδιος οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για επαλήθευση στοιχείων.
 

allnews24@allnews24eu

Urla Allah Akbar e tenta di darsi fuoco a San Pietro: richiedente asilo islamico – VIDEO – AllNews24 –

Un cittadino iracheno ha minacciato di darsi fuoco con un accendino a piazza Pio XII, proprio davanti al colonnato di San… – http://www.allnews24.pro/urla-allah-akbar-e-tenta-di-darsi-fuoco-a-san-pietro-richiedente-asilo-islamico-video/ …

View image on Twitter

310:49 PM – Aug 10, 2019Twitter Ads info and privacySee allnews24’s other Tweets

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί