Πιτσιρικάς στην Αγγλία έπεσε σε κολόνα στην προσπάθειά του να προλάβει τον Σαλάχ στον δρόμο

Είδε τον Σαλάχ στο δρόμο, αλλά όχι και την… κολόνα – Η φωτογραφία του με τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ τον δείχνει ματωμένο από το χτύπημα

Απίστευτο περιστατικό στην Αγγλία, με έναν πιτσιρικά να πέφτει πάνω σε κολόνα στην προσπάθειά του να τρέξει να προλάβει τον Μο Σαλάχ στο δρόμο, μαζί με τον αδερφό του.

Το γεγονός πάντως, έκανε τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να σπεύσει στο σημείο και τα δυο παιδιά να καταφέρουν να βγάλουν τις φωτογραφίες που ήθελαν, έστω και με… αίματα. Ο πατέρας των δύο παιδιών έκανε γνωστό το συμβάν με ανάρτησή του στο twiiter.

«Σε ευχαριστώ που επέστρεψες για να ελέγξεις τα αγόρια μου αφότου ο Λουίς βγήκε νοκ-άουτ προσπαθώντας να σε χαιρετίσει! Σε αγαπά τόσο πολύ και ο πόνος έφυγε αμέσως μόλις του έδωσες αγκαλιά. To κτύπημα της μύτης άξιζε, είπε. Είσαι σπουδαίος και πραγματικός τζέντλεμαν» έγραψε ο πατέρας του παιδιού στο twitter, ενώ μιλώντας στο Sky News, ανέφερε ότι «την ώρα που πήγαμε να καλέσουμε ασθενοφόρο είδαμε τον Μο να έρχεται στο σημείο και να τσεκάρει τα παιδιά. Αυτά φώναζαν με ενθουσιασμό και ο ίδιος φρόντισε τον Λουίς και τον έκανε να νιώσει καλύτερα».

https://twitter.com/joecooper93/status/1160246084414922753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160246084414922753&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fpodosfairo%2Fepiko-pitsirikas-trakare-me-kolona-gia-na-prolavei-ton-salax-pics%2F2850340%2F

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί