«Έκρυψε» την μπάλα η Εθνική στα Δύο Αοράκια (φωτό)

Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο τελευταίο ματς του τουρνουά Aegean στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιράν (88-58).

Η «γαλανόλευκη» έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ και δείχνει να ρολάρει ενόψει της δύσκολης συνέχειας και με το βλέμμα, πάντα, στο τζάμπολ του Μουντομπάσκετ στις 31 Αυγούστου.

Ηγέτης της ομάδας είναι, φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος, επίσης, έδειξε να ζεσταίνεται. 

Μπορεί η δυναμικότητα του αντιπάλου να μην ήταν τέτοια που να απειλήσει την Εθνική, όμως οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου έδειξαν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο Greek Freak είχε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο, ενώ ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν οι Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, αλλά και ο Μήτογλου.

Επόμενο τουρνουά, με σαφώς πιο υπολογίσιμους αντιπάλους, για την Εθνική είναι το «Ακρόπολις», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή (16/08) την Ιταλία, μία μέρα μετά (17/08) θα παίξει με την Τουρκία και την Κυριακή (18/08) θα γίνει το ντέρμπι με την Σερβία.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58

gazzetta.gr, efsyn.gr, ert.gr, Φωτογραφίες: Image Services

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί