Ποια είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης αστροφυσικού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός στην Ικαρία, βρέθηκε ο ιατροδικαστής, ο οποίος αφού εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας, αλλά και τον γύρο χώρο, απεφάνθη ότι ο θάνατός της επήλθε από πτώση.

Η 35χρονη φαίνεται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. «Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Η ανάρτηση της ομάδας των εθελοντών στην Ικαρία

Η ομάδα των εθελοντών που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι,πόσταραν στο facebook τους «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ικαρίας» δελτίο τύπου όπου περιγράφουν αναλυτικά τις έρευνες που έγιναν επί δύο ημέρες αλλά και το πώς βρήκαν νεκρή την άτυχη αστροφυσικό.

«Εντοπίστηκε εχθές (7/8/19) το απόγευμα νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία, η άτυχη Νάταλι Χρίστοφερ μετά από έρευνες που πραγματοποιούνταν για εντοπισμό της.

Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ διασώστες και πυροσβέστες που συνέβαλαν αποφασιστικά στις έρευνες.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης είναι δύσβατο όπως και φαίνεται από τις φωτογραφίες, σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα!!

Στην άτυχη γυναίκα βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο με σπασμένη την οθόνη επάνω της και φορούσε από μέσα μαγιό, αυτό δείχνει ότι είχε σκοπό να πάει μετά την πεζοπορία/τρέξιμο για κολύμπι όπως άλλωστε και συνηθίζετε από αθλητές τριάθλου».

Νέα Σελίδα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί