Οργή Πολάκη: Ο Βρούτσης είναι αισχρός ψεύτης- Η δεξιά δείχνει τα δόντια της

Σε σφοδρή καταγγελία κατά του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση αλλά και της σκληρής πολιτικής της ΝΔ, προχώρησε μέσω facebook, λίγο μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από τη Βουλή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης: Μπουρλότο από τη ΝΔ με τροπολογίες δώρα στον ΣΕΒ – Αποχώρησε από τη Βουλή η αντιπολίτευση

Όπως αναφέρει, έφερε ως δική του την τροπολογία της Έφης Αχτσιόγλου για το πλαφόν στις υψηλές συντάξεις, ενώ κατέθεσε άλλες τροπολογίες που καταργούν στην ουσία εργατικά δικαιώματα.

Δείτε ανάρτησή του, στην οποία χαρακτηρίζει ως αισχρό ψεύτης τον Γ. Βρούτση, ενώ σημειώνει ότι με την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων η δεξιά δείχνει τα δόντια της.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!!
Καμία σύνταξη απο τις υψηλές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!!!
Φέρνει τροπολογία της τελευταίας στιγμής που ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της διάταξης που είχε ετοιμάσει η Αχτσιογλου που έβαζε πλαφόν στο ύψος των συντάξεων και την παρουσιάζει ως δική του !!!!
Το τρομερό όμως ειναι και Γι αυτό ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕειναι η τροπολογία που έφερε που ΚΑΤΑΡΓΕΙ όλο το πλέγμα προστασίας που είχαμε καθιερώσει με νομοθετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους σε υπεργολάβους που παίρνουν δουλειές ή έργα απο το δημοςιο ή απο άλλους ιδιώτες .ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ξαναγυρίζοντας στη μαύρη εργασία στην απληρωσιά και στον εργασιακό ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!!
Η Δεξιά δείχνει τα δόντια της εξυπηρετώντας το ΣΕΒ και τους εργολάβους με το καλημέρα!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!!!

ΥΓ και βέβαια στην τοποθέτηση του είπε ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Οργή Πολάκη: Ο Βρούτσης είναι αισχρός ψεύτης- Η δεξιά δείχνει τα δόντια της”

  1. Ερηνη

    Και είμαστε στην εισαγωγή ακόμα. Που να αρχίσουν και οι κοντυλιες… Εκεί να δεις γλέντια και χορούς…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί