Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα: Γιατρός «πέθανε» λάθος άνθρωπο – Ο «νεκρός» απάντησε μέσω Facebook!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη προχθές στην Αμαλιάδα. Όπως κατήγγειλε συνταξιούχος αστυνομικός, γιατρός του νοσοκομείου, αναγνώρισε το πρόσωπό του στο πρόσωπο νεκρού άντρα, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε από την Κουρούτα και φέρεται να το ανακοίνωσε μπροστά σε γνωστούς και φίλους, με αποτέλεσμα αυτοί να καλούν στο τηλέφωνο τη σύζυγό του “μακαρίτη” για συλλυπητήρια.

Το σωτήριο για τη γυναίκα, ήταν πως ο άντρας της ήταν δίπλα της εκείνη την ώρα.

Ο Πέτρος Λίλος από την Αμαλιάδα, είχε μάλλον την ατυχία να μοιάζει σε έναν άντρα κοντινής ηλικίας που είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα.

Αμαλιάδα: Γιατρός

«Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι είμαι στη ζωή.!!!!!!

Χτες λοιπόν από λάθος διάγνωση (αναγνώριση πτώματος) ο γιατρός του Νοσοκομείου Αμαλιάδος αναγνώρισε το πτώμα μου μπροστά σε πολλούς παρευρισκόμενους μεταξύ αυτών και φίλων μου.

Απάντησα σε πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα από φίλους που θορυβήθηκαν.

Παρακαλώ λοιπόν περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα από ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν σώσει ζωές…

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…» καταλήγει η ανάρτηση του Πέτρου Λίλου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Η σύζυγος του κ. Λίλου, μίλώντας στο Ilialive, δήλωσε: “Αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου, την ώρα που με καλούσαν στο τηλέφωνο για να με συλλυπηθούν για το χαμό του, δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα. Μέχρι και πρώην συνάδελφοι του άντρα μου που έμαθαν αυτό που είπε ο γιατρός, έβαλαν τα κλάματα γιατί ήταν φίλοι και έκαναν πόση ώρα να τους συνεφέρουν και να τους πουν πως ο άντρας μου ζει. Αυτή την ώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω και να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη, όμως θα κινηθούμε ανάλογα για να ζητήσουμε ευθύνες”.

powered by Rubicon ProjectΠηγή: 

Ilialive

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί