Αστυνομικός προπαγάνδιζε τις απόψεις της ΧΑ, κι αντί να λογοδοτήσει, μηνύει το Candiadoc!

Εν ενεργεία αστυνομικός του Ηρακλείου προπαγάνδιζε -τον Ιούνιο του 2018- μέσω facebook τις “θέσεις” και τα κηρύγματα μίσους της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών ομάδων και παράλληλα αναρτούσε υβριστικά κείμενα για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα! Κι αντί να ελεγχθεί, υπηρεσιακά ή ποινικά, για το πώς είναι δυνατό ένας δημόσιος λειτουργός να έχει μια τέτοια ακραία, δημόσια, συμπεριφορά, ο άνθρωπος έκανε και μήνυση στο Candiadoc και στον Αλέκο Ανδρικάκη, γράφοντας ότι τον… “συκοφαντήσαμε” κιόλας, ζητώντας την τιμωρία μας! Και είναι ψευδής η καταμήνυση καθώς δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να παρουσιάσουμε τις δικές του αναρτήσεις σε εικόνες. Αφήστε που με τη μήνυσή του μάθαμε και το όνομά του, καθώς στο facebook, έγραφε με ψευδώνυμο.

Δείτε για να καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε: Ο Βιαννίτης αστυνομικός, που «φιλοξενεί» τις προκλήσεις Κασιδιάρη και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «μ@λ@κ@»! (εικόνες)

Αν αυτές οι αναρτήσεις του είναι “συκοφαντία”, ας το αναζητήσει εκείνος, τον οποίο δε χαρακτηρίσαμε χρυσαυγίτη (κι αυτό ψευδώς το αναφέρει στη μήνυσή του) αλλά ότι προπαγάνδιζε μέσω του facebook τις απόψεις και τα κηρύγματα μίσους της ΧΑ, καθώς και ότι ο Τσίπρας είναι “μ@λaκaς”.

Μετά την ανάρτηση για τις χυδαίες αναφορές που φιλοξενούσε στη σελίδα του, με το όνομα “Μιχάλης Βιάννος”, μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε με ανάλογο ύφος να “τρομάξει” το Candiadoc, χρησιμοποιώντας ανάλογες εκφράσεις. Αλλά κι αυτό το αποσιωπά στη μήνυσή του…

Δείτε: Απίστευτες ύβρεις και απειλές από τον Βιαννίτη αστυνομικό που προπαγανδίζει τις απόψεις Κασιδιάρη και βρίζει τον πρωθυπουργό!

Κι όπως μάθαμε χθες, ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τέτοιες χυδαίες αναρτήσεις, είναι τοπικός σύμβουλος του απερχόμενου δημάρχου Βιάννου, Παύλου Μπαριτάκη, (νυν εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου του Σταύρου Αρναουτάκη) γι αυτό και ο ίδιος θέλησε να τον στηρίξει (!) τόσο γράφοντας του λόγια συμπάθειας στη σελίδα του στο facebook για την… “επίθεση που δέχτηκε” (!), αλλά και πηγαίνοντας ως μάρτυρας στη δίκη που έχει με το Candiadoc! Μάρτυρές του και συνδικαλιστές αστυνομικοί…

Καταλάβατε;

3 Thoughts to “Αστυνομικός προπαγάνδιζε τις απόψεις της ΧΑ, κι αντί να λογοδοτήσει, μηνύει το Candiadoc!”

  1. Ονομα

    Ανεξαρτητα απ’τις αναρτησεις, εσεις ειστε υποχρεωμενοι να εχετε σβησει το ονομα του προφιλ σε καθε αναδημοσιευση του. Εναν ενημερωμενο δικηγορο δεν εχετε να σας κατατοπισει;
    Επισης, η ΧΑ δεν εχει δικαστει ακομη. Μεχρι να δικαστει και να βγει εκτος νομου η ίδια και οι αποψεις της, ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να προπαγανδιζει υπερ της. Νομιμο πολιτικο κομμα ειναι. Και φυσικα καλα εκανε και συμπεριλαμβανεται κατι τετοιο στη μηνυση του διοτι οι πολιτικες πεποιθησεις ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο, μαζι με τη θρησκεια και τον σεξουαλικο προσανατολισμο. Δεν εχει κανεις δικαιωμα να στοχοποιει κανεναν, ειτε ειναι χρυσαυγιτης, ειτε συριζαιος, ειτε οτιδηποτε. Μαλιστα, αν δεν απατωμαι, αυτη η νομοθεσια ειναι του Τσιπρα. Τραβατε τωρα να αποδειξετε οτι ειναι χρυσαυηιτης επειδη ανεβαζει Κασιδιαρη.
    Τριτον, εαν θιχτηκε ο Τσιπρας που τον λενε μαλακα σ’ενα meme που κυκλοφορει ελευθερα στο διαδικτυο (αρα, ο μπατσος κι κ καθενας αλλος εχει δικαιωμα να το αναπαραγει), να το στηλιτευσει και να το μηνυσει ο ιδιος. Εσεις γιατι θιχτηκατε τοσο;

  2. CitizenMitsos

    Μόνο αυτές οι αναρτήσεις από την σελίδα του φασιστοειδούς στο facebook αρκούν για να χάσει την υπόθεση. Ο Μπαριτάκης παίζει το ρόλο της “καλής έξωθεν μαρτυρίας;” Μάλλον θα πέσει από τα σύννεφα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

  3. Anti-logos

    Φυσικά καταλάβαμε. Το ’12 ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα στους φασίστες να μπουν στο κόμμα και “άνοιξε δρόμο” για την είσοδο τους στη βουλή (Χ.Α.) στη Βουλή. Από τότε, αποθρασύνονται όλο και περισσότερο και αν δεν κινηθούμε όπως τους πρέπει, θα ζήσουμε “ανεπανάληπτες” στιγμές. Με αυτούς δεν διαπραγματεύεσαι, φροντίζεις να επιστρέψουν στο βρωμερό λαγούμι τους, όπου βρίσκονταν μεταπολεμικά. Έξω και μακρυά από την πολιτική ζωή και την δημοκρατία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί