Οι έρευνες για την 35χρονη που αγνοείται- Η μαρτυρία της καμαριέρας και οι κηλίδες αίματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ η οποία αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα το πρωί όπου πήγε για τρέξιμο και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 

Δείτε: Μυστήριο με την εξαφάνιση αστροφυσικού που έκανε διακοπές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η 35χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία (Φωτο)

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 35χρονης στην Ικαρία: Πληροφορίες για κηλίδες αίματος στο κρεβάτι της

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι χτενίζουν το νησί για να βρουν την Βρετανίδα αστροφυσικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων οι έρευνες εντατικοποιούνται σε συκγκεκριμένες διαδρομές που βρίσκονται κοντά στο διαμέρισμα που η 35χρονη είχε νοικιάσει με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της. Συγκεκριμένα, εστιάζουν στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκιου, όπου ή ίδια η Κρίστοφερ είχε δηλώσει τηλεφωνικά στον σύντροφο της ότι βρισκόταν όταν επικοινώνησε μαζί της χθες το πρωί.

Επίσης, έχουν πάρει δεκάδες καταθέσεις τόσο από τον 38χρονο σύντροφό της όσο και από πολίτες που πιθανώς να είδαν ή να γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση. Σημειώνεται, επίσης, ότι ζητήθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν ορισμένες κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα όπου έμεναν η 35χρονη κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της. Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας σημείωσαν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι μέχρι να προκύψουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν κάτι.

Τι είδε και τι άκουσε η καμαριέρα

Ο Θεοδωρής Θεοδωράκης, μιλώντας στο Sigmalive, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 35χρονης.

Ερωτηθείς εάν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».

«Άκουσα φωνές»

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Έκκληση από το σύντροφό της

Ο σύντροφός της απηύθυνε έκκληση στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και στους τεχνολογικούς κολοσσούς, να συνδράμουν ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί