Προφεστιβαλική Εκδήλωση της ΚΝΕ στις Μοίρες

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΝΕ Κρήτης, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην Προφεστιβαλική Εκδήλωση της που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου και ώρα 20.30 στην πλατεία Λεωνίδα Κλάδου στις Μοίρες.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 Μετά από μια μαχητική χρονιά, πλούσια σε δραστηριότητα για τις οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κατά την οποία συναντηθήκαμε με χιλιάδες νέους σε όλα τα χωριά, στους τόπους δουλείας, στις γειτονιές, στα σχολεία, βάζουμε πλώρη για τη μεγάλη ετήσια γιορτή νεολαίας, το μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός, το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή». 

  Με σύνθημα λοιπόν: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… “θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…”, το Σοσιαλισμό», το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» ταξιδεύει και στις Μοίρες Ηρακλείου, την Πέμπτη 08 Αυγούστου, στις 20:30.

 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεκάδες φίλοι και μέλη της ΚΝΕ γεμάτοι όρεξη και μεράκι, στήνουν την πιο όμορφη νεανική γιορτή με σκοπό το μήνυμα του φεστιβάλ να φτάσει παντού. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να γεμίσει με αισιοδοξία κάθε νέο και νέα οι οποίοι ονειρεύονται λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!
  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία την οποία θα πραγματοποιήσει ο Θοδωρής Βασιλάκης, στέλεχος της ΚΝΕ.

Τη βραδιά θα ντύσουν με τις μελωδίες τους,  μαθητικό σχήμα με τους  Κακουλάκη Μανώλη, Ρουκουνάκη Κρύστη, Ζεινάκη Μαρία, Ζαχαριουδάκη Τζένη, Βολωνάκη Μιχαέλα, και οι αδερφές Ελένη και Εύα Καμπουράκη και την εκδήλωση θα κλείσει ο  μεγάλος κρητικός καλλιτέχνης Αντώνης Φραγκιαδάκης με το Λαούτο του.  

Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύχρονης Επόχης και ταβέρνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί