Οι εκδηλώσεις του αφιερωμένου στον El Greco Θερινού φεστιβάλ Φόδελε

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ‘’Δομήνικος Θεοτοκόπουλος’’ καλεί τους φίλους του να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που οργανώνει  στο πλαίσιο του αφιερωμένου  στον El Greco Θερινού φεστιβάλ Φόδελε.

Σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου η Θεατρική Ομάδα Δήμου Μαλεβιζίου θα παρουσιάσει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη  ’Η Αυλή των Θαυμάτων’’ σε σκηνοθεσία του Δομήνικου Ταβερναράκη.  Κεντρική πλατεία Φόδελε, Είσοδος Ελεύθερη.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου Κρητική Βραδιά με τον Ψαρογιώργη και το συγκρότημα του, στη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί για την προσφορά του στο  μουσικό πολιτισμό  της Κρήτης  ο αγαπημένος μας  Ψαραντώνης. Κεντρική πλατεία Φόδελε, τιμή πρόσκλησης με φαγητό:10 ευρώ.

Οι εκθέσεις έργων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στο μουσείο του El Greco  συνεχίζονται :

1-11 Αυγούστου, έκθεση έργων της Ευαγγελίας Μπάκα, ζωγράφου – αγιογράφου.  Η Ευαγγελία Μπάκα κατάγεται από το Φόδελε  ζει μεταξύ Καναδά-Αθήνα- Φόδελε και εκθέτει για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής της.  Η έκθεση θα λήξει την  Κυριακή 11/8 με μουσική βραδιά.

12-18 Αυγούστου, έκθεση Ακουαρέλας του Ιεραπετρίτη Δασκάλου Κώστα Πατεράκη, αυτοδίδακτου ζωγράφου.

20 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου, έκθεση  της Ολλανδέζας Marian Pruijn,  πρώην καθηγήτριας σχεδίου και ζωγραφικής στο Νάϊμεχεν .

6 -16 Σεπτεμβρίου, έκθεση  της Αθηναίας αγιογράφου Ορθοδοξίας Παντζούρη, ζωγραφική σε φλοιό δένδρου, θέμα  έκθεσης ΄΄Αγγελοι’’.

20-30 Σεπτεμβρίου, έκθεση του Βραζιλιάνου  φωτογράφου Fernando Klabin,  φωτογραφία δρόμου από τις περιηγήσεις του στην Κρήτη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί