Η 25χρονη μητέρα που έβαλε ασπίδα το σώμα της για να σώσει το μωρό της στο μακελειό στο Ελ Πάσο

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που έρχονται στο φως μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο όπου έχασαν τη ζωή τους 20 άνθρωποι

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που έρχονται στο φως μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο όπου έχασαν τη ζωή τους 20 άνθρωποι .

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το πρωί στο Ελ Πάσο, στην Πολιτεία του Τέξας, πολύ κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, νεαρός οπλισμένος με τουφέκι εφόδου άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ και μέσα σε πολυκατάστημα Walmart, που προτιμά η κοινότητα των ισπανόφωνων, σκοτώνοντας 20 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 26.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα θύματα ήταν μία νεαρή γυναίκα 25 ετών. Η Τζόρνταν Ανκόρντο είχε πάει στο πολυκατάστημα μαζί με το δύο μηνών μωρό της. Μόλις ο μακελάρης άνοιξε πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρισκόντουσαν μέσα στο πολυκατάστημα Walmart, η 25χρονη έβαλε ως ασπίδα το σώμα της προκειμένου να προστατεύσει το μωρό της.

Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε η αδελφή του θύματος. Ευτυχώς το βρέφος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ οι γιατροί εκτίμησαν πως τα τραύματα προήλθαν από την πτώση του στο έδαφος, τη στιγμή που δηλαδή που το κρατούσε η μητέρα του για να γλιτώσει από τις σφαίρες του παρανοϊκού δολοφόνου.

Ρατσιστικό μίσος

Στο Ελ Πάσο η αστυνομία υποψιάζεται πως το κίνητρο ήταν το ρατσιστικό μίσος και χειρίζεται την υπόθεση ως μια ενέργεια «εγχώριας τρομοκρατίας». Διενεργεί έρευνα για το «μανιφέστο» που αποδίδεται στον δράστη και καταγγέλλει την «εισβολή των ισπανόφωνων στο Τέξας».

Το Βήμα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί