Αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη: Ένας τραυματίας από άγριο ξυλοδαρμό

Συνελήφθησαν επτά άτομα

Ένα σοβαρό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ συνολικά 8 ατόμων σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής στα Χανιά και συγκεκριμένα στη Νέα Χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σελίνου και Μονής Γωνιάς τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα μεταξύ 8 ατόμων αλλοδαπής καταγωγής, με αποτέλεσμα ένας τραυματίας να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, με αφορμή περιστατικό προσωπικής φύσεως τα άτομα διαπληκτίστηκαν έντονα και ο ξυλοδαρμός πήρε σοβαρές διαστάσεις αφού ο τραυματισμός που δέχτηκε ένας εκ των εμπλεκομένων έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας.

Στο σημείο μετέβη αστυνομική δύναμη που προσήγαγε τους υπόλοιπους 7 εμπλεκόμενους, 5 άνδρες αλβανικής υπηκοότητας και 2 γυναίκες αλβανικής και ουκρανικής υπηκοότητας αντίστοιχα. Η προσαγωγή εξελίχθηκε σε σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, μετά από εντολή του εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ, ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων, φρουρούμενος λόγω του ότι στερείται επίσημων εγγράφων.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί