Συστηματικός υπονομευτής της ΔΕΗ

Η κινδυνολογία του Χατζηδάκη: «Αν καταρρεύσει η ΔΕΗ θα καταρρεύσει και η χώρα»

Ο Κ. Χαζηδάκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κινδυνολόγησε για την ΔΕΗ κάνοντας λόγο για ένα πλέγμα λανθασμένων και άστοχων επιλογών που, συνδυαστικά, οδήγησαν την εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ενώ υπογραμμίζει πως εκείνο που ενδιαφέρει πρωτίστως αυτή τη στιγμή «είναι να σωθεί η ΔΕΗ, διότι αν καταρρεύσει, θα καταρρεύσει μαζί της και η χώρα» (!). Ειδικότερα είπε: «Ακούστε, αυτή την ώρα είμαστε στη φάση της διάσωσης. Όταν κάποιος είναι στην εντατική δεν ρωτάμε πότε θα χορέψει. Ρωτάμε πότε θα γίνει καλά. Σε σχέση με το ΔΕΔΔΗΕ, δεν πάμε να υλοποιήσουμε ιδέες που κατεβάσαμε από την κούτρα μας. Η μερική ιδιωτικοποίηση που προωθούμε είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται σε ανάλογες περιπτώσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν κάτι να φοβηθούν ενώ και οι τράπεζες μόνο να κερδίσουν έχουν από τη διαδικασία μερικής ιδιωτικοποίησης του Διαχειριστή, καθώς θα ενισχυθεί η θέση τόσο του ΔΕΔΔΗΕ όσο και της ΔΕΗ.

Την συνέντευξη του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη στην οποία έκανε για μια ακόμη φορά λόγο για κατάρρευση της ΔΕΗ και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, σχολιάσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας:

«Από την πρώτη μέρα ως υπ. Ενέργειας, ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικες δηλώσεις. Αρμοδιότητα του είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος κι όχι η απαξίωση της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων»

Αλέξης Χαρίτσης@alexischaritsis

Από την πρώτη μέρα ως υπ. Ενέργειας, ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικες δηλώσεις.
Αρμοδιότητα του είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος κι όχι η απαξίωση της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.392:17 PM – Aug 4, 2019Twitter Ads info and privacy15 people are talking about this

Πυρά εξαπέλυσε κι ο αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, σημειώνοντας πως ο κ. Χατζηδάκης κάνει παιχνίδι κατά της ΔΕΗ.  

«Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο; Αυτοί που μειώσανε την τιμή ρεύματος χωρίς να πουλήσουν μονάδες και δίκτυα; Ή αυτοί που κινδυνολογούν ότι καταρρέει, μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ ετοιμάζουν αύξηση τιμής και πώληση δικτύων; Άγνοια ή στημένο παιχνίδι;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας και εκείνος με την σειρά του την συνέντευξη Χατζηδάκη.

Sokratis Famellos@SFamellos

Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο; Αυτοί που μειώσανε την τιμή ρεύματος χωρίς να πουλήσουν μονάδες και δίκτυα;
Ή αυτοί που κινδυνολογούν ότι καταρρέει, μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ ετοιμάζουν αύξηση τιμής και πώληση δικτύων; 
Άγνοια ή στημένο παιχνίδι;521:35 PM – Aug 4, 2019Twitter Ads info and privacy39 people are talking about this

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί