Εκτέλεσε 6 μέλη της οικογένειας της πρώην συζύγου του!

Έξι άνθρωποι — τρεις γυναίκες, δύο άνδρες κι ένα μικρό παιδί — που εκτιμάται ότι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, από άνδρα ο οποίος αναζητείται, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κατά πληροφορίες που δημοσιεύουν ιστότοποι κροατικών εφημερίδων, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον μελών της οικογένειας της πρώην συζύγου του.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες κι ένα παιδί» δέκα ετών, δήλωσε στον Τύπο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, ο Μάρκο Ράσιτς.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν επίσης ένα βρέφος, το οποίο είναι σώο.

«Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για μια οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Αρχικά, κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό καθ’ άπασα την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε εξάλλου πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί