Στην Περιφέρεια ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης

Με Ευχές για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία και με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης, υποδέχθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης το νέο γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης Αντώνη Ρουτζάκη.

«Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην αστυνομία της Κρήτης για τις επιτυχίες που έχει καταγράψει και να πούμε ότι συνεχίζουμε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας με την ίδια καλή συνεργασία που είχαμε με τους προκατόχους σας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας γιατί κοινός μας στόχος είναι η υπηρεσία των πολιτών και με αυτό το σκοπό θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο νέος επικεφαλής της Αστυνομίας στην Κρήτη επεσήμανε πως η στήριξη του περιφερειάρχη Κρήτης είναι διαχρονικά ισχυρή και αποτελεσματική προς την αστυνομία του νησιού. «Προσβλέπουμε στην στήριξη αυτή και μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε μια καλή αστυνόμευση στην κοινωνία της Κρήτης που μας εμπιστεύεται», σημείωσε εκφράζοντας την πεποίθηση για μια θετική πορεία. 

Στην πρώτη αυτή εθιμοτυπική συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης το νέο Γενικό αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης συνόδευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί