Τσιμεντόστρωσαν πρόχειρα δρόμο προεκλογικά και έχουν παρατήσει εδώ και δύο μήνες μπάζα, σκουπίδια και ξερόχορτα! (Φωτο)

“Τριτοκοσμικές Εικόνες «πολιτισμού»…διά χειρός της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου”

Την Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου καταγγέλλει αναγνώστρια μας, μέσω επιστολής της στο Candiadoc.

Όπως αναφέρει, την εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα στις 22/5/2019 ο Δήμος προχώρησε σε τσιμεντόστρωση αδιέξοδου δρόμου στην Αμμουδάρα, συλλέγοντας ξερόχορτα, σκουπίδια και μπάζα και τα παράτησαν σε παρακείμενο χωράφι. Παρά την δέσμευση δύο αντιδημάρχων ότι θα τα μάζευαν σε δύο ημέρες, βρίσκονται ακόμη εκεί! Και μιλάμε για εύφλεκτη ύλη, στην καρδιά του καλοκαιριού.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία της αναγνώστριάς μας, το συγκεκριμένο έργο των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου έχει γίνει χωρίς τεχνική μελέτη από αρμόδιους μηχανικούς, πριν τις εκλογές, εντελώς πρόχειρα. “Είναι εμφανές ότι ήθελαν να ‘εξυπηρετήσουν’ κάποιους”, αναφέρει στην επιστολή της.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Στην περιοχή της Αμμουδάρας δήμου Μαλεβιζίου, την εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα στις 22/5/2019 στρώθηκε  με τσιμέντο αδιέξοδος δρόμος, (κάθετος στη Μουσών η οποία είναι κάθετη στην οδό Γεννήσεως Θεοτόκου  ακριβώς απέναντι από τον ομώνυμο ιερό ναό) μήκους 70 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων περίπου, που καταλήγει σε γκρεμό 3 μέτρων περίπου, μετά από “σχετικό αίτημα των περιοίκων για καθαρισμό του χώρου και απορρόφηση κονδυλίου  κάποιας εργολαβίας γα να μη χαθούν τα χρήματα……., όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος” ο οποίος επιστατούσε προσωπικά τη κατασκευή του έργου. Προκειμένου  δε να γίνει η κατασκευή συνέλεξαν χόρτα, σκουπίδια, μπάζα χώματα  και τα συγκέντρωσαν σε παρακείμενο χωράφι όπως φαίνεται στις φώτο, δημιουργώντας ουσιαστικά μια χωματερή ανεξέλεγκτη.Τα σκουπίδια, ξερόχορτα και πλαστικά, εύφλεκτη ύλη δλδ, όπως βλέπεται, δεν έχουν ακόμα συλλεχθεί, παρότι ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι θα τα μάζευαν σε δύο μέρες!!!!! Το ίδιο δεσμεύτηκε και ένας έτερος Αντιδήμαρχος που κλήθηκε να μας ηρεμήσει.
Μετά από επιμονή εμένα και του συζύγου μου, “έδωσαν” κλίση στο τσιμεντοδρόμο για να μην μας πνίξουν τα νερά της βροχής σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων…… Φαντάζεστε δε τα έντονα νερά της βροχής σε ένα τσιμεντοδρόμο μήκους 70 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων περίπου, με πόση μεγαλύτερη δύναμη θα τρέχουν απ ότι σε χορταριασμένο έδαφος που ήταν μέχρι σήμερα!!!!!Τα παραπάνω έργα των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν γίνει χωρίς τεχνική μελέτη από αρμόδιους μηχανικούς, πριν τις εκλογές, εντελώς πρόχειρα και κατά τη γνώμη μου για ψηφοθηρικούς λόγους, μιας και είναι εμφανές ότι ήθελαν να “εξυπηρετήσουν” κάποιους!!!Τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια δεν έχουν μαζευτεί ακόμα!!!!!! Έχουν περάσει δύο και πλέον μήνες!!!!! Άραγε μήπως πρέπει να καούμε πρώτα για να ενδιαφερθούν οι αναρμόδιοι αρμόδιοι?Η μπάρα που τοποθετήθηκε στην κατάληξη του τσιμέντοδρόμου…..άκρως επικίνδυνη για κάποιον που δεν ξέρει τη περιοχή!!!!!Λυπάμαι που μετά το “Μάτι” αντί η αυτοδιοίκηση να συνετιστεί και να δει τα θέματα πιο σοβαρά, προβαίνει σε τέτοιες αυθαίρετες, χωρίς σχεδιασμό ενέργειες, επικίνδυνες για τη ζωή και τη περιουσία των πολιτών!!!!Μέχρι σήμερα, πέρα από τα συνεχή τηλεφωνήματα μου σε όλους τους (ΑΝ)αρμόδιους, από τη Γραμματεία του Δημάρχου μέχρι τον υπεύθυνο Δ/ντη, Αντιδήμαρχο Προϊστάμενο, έχω στείλει και έγγραφη ηλεκτρονική επιστολή την οποία και πρωτοκόλλησαν (αρ. 13059/24-6-2019)!!!Με όλες αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες ζούμε στη κυριολεξία με το φόβο να καούμε εμείς και η περιουσία μας……….ΓΙΑΤΙ Κ.Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ τόση αδιαφορία? Μήπως γιατί σε λίγο δεν θα είστε στις θέσεις σας επειδή οι πολίτες δεν σας εξέλεξαν? Μία Αγανακτισμένη Συμπολίτισσα σας

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί