Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μ. Σκουλάκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του πρώην Υπουργού και Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί, ενώ είχε μεταβεί για εξετάσεις σε κλινική των Χανίων.

Δείτε: Πέθανε ο πρώην υπουργός και Δήμαρχος, Μ. Σκουλάκης – Λίγους μήνες πριν «έφυγε» και η σύζυγός του

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με συνειδητή έγνοια για την κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Από τα χρόνια των σπουδών του, την δεκαετία του 1960, αποφάσισε να μετάσχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα εκείνης της ταραχώδους περιόδου. 

    Μεταπολιτευτικά, με την συμμετοχή του στην δημόσια ζωή, ως βουλευτής, υπουργός,  και ως δήμαρχος Χανίων (από το 2010 έως το 2014), συνέβαλε στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

    Ο Μανώλης Σκουλάκης  υπηρέτησε αρχές και αξίες που τον καταξίωσαν στην κοινωνία. Η συνέπεια και το ήθος του, θα αποτελούν πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και ακέραιου ανθρώπου. 

  Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη

«Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τη δημόσια ζωή ο Μανώλης Σκουλάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως Υπουργός αλλά και ως Δήμαρχος Χανίων εργάστηκε αποτελεσματικά για τα Χανιά αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί