Προκριματικά Champions League: Ο Ολυμπιακός διέλυσε (4-0) την Βικτόρια Πλζεν και προκρίθηκε

Ενας καταιγιστικός Ολυμπιακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε την Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός… ξεκλείδωσε την άμυνα της Πλζεν στο 51ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γκιγέρμε. Στο 69ο λεπτό, ήταν σειρά του Γκερέρο. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων μπήκε από αριστερά στην περιοχή και αφού… χόρεψε τον Πέρνιτσα, σούταρε με το δεξί, νικώντας τον Χρούσκα για το 2-0, μετά από μια κούρσα περίπου 45 μέτρων. Το 3-0 για τον Ολυμπιακό διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ρέζνικ στο 73′, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στους Τσέχους το έδωσε ο Σεμέδο, ο οποίος μετά από ασταθή απόκρουση του Χρούτσκα στο σουτ του Μεριά, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του, από στημένες φάσεις. Πλέον οι ερυθρόλευκοι, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Μπασακσεχίρ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 6 ή 7 Αυγούστου στην Τουρκία και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στο Φάληρο.


Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν:


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε (85′ Ραντζέλοβιτς) , Βαλμπουενά (66’ Καμαρά), Μασούρας, Γκερέρο (79’ Ελ Αραμπί)

Στον πάγκο έμειναν οι: Τζολάκης, Μπα, Τοροσίδης, Ντουρμισάι

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χλούσεκ, Καγιάμπα (56’ Κόβαρικ), Κόπιτς, Ρέζνικ, Κρμέντσικ, Χροσόφσκι, Μπράμπετς, Κάλβατς (79’ Γιάνοσεκ), Μίχαλικ (74’ Τσόρι), Πέρνιτσα

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόζατσικ, Χέτζα, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι,

iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί