Κατέστρεψαν εκσκαφέα εργολάβου που εκτελεί εργασίες αποκατάστασης στην Κρήτη (Φωτο)

Ενώπιον μιας πολύ δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο εργολάβος που εκτελεί εργασίες αποκατάστασης για λογαριασμό της Αντιπεριφέρειας Κρήτης στο δρόμο μεταξύ του χωριού Χλιαρό και Παλαιών Ρουμάτων.

Πρόκειται για σημείο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας που χτύπησε τα Χανιά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο εργολάβος του έργου κ. Βασίλης Δασκαλάκης, σήμερα το πρωί, φθάνοντας στην περιοχή με τους εργαζόμενους για να συνεχιστούν οι εργασίες διαπίστωσε με έκπληξη πως το ερπυστριοφόρος εκσκαφέας είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν σπάσει τα τζάμια του μηχανήματος.

Όπως σημείωσε ο κ. Δασκαλάκης, οι ζημιές που προκάλεσαν οι βάνδαλοι στο μηχάνημα ξεπερνούν τα 1500 ευρώ, ενώ αποτέλεσμα αυτής της αχαρακτήριστης πράξης είναι η διακοπή των εργασιών.

Αξίζει να επισημανθεί πως το συγκεκριμένο μηχάνημα μετά τις ζημιές αυτές δεν μπορεί να κάνει τια απαραίτητες παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς οι εργασίες που εκτελούνται αυτή την περίοδο είναι μεγάλης έκτασης και ιδιαιτερότητας καθώς περιλαμβάνουν το «κόψιμο» μέρους του βουνού.

Όπως ανέφερε ο εργολάβος του έργου το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει ηλεκτρονική πλακέτα που πρέπει να είναι προστατευμένη από τις σκόνες και με τα τζαμιά σπασμένα αυτό είναι ανέφικτο.

Ό κ. Δασκαλάκης η καθυστέρηση των εργασιών μετά από αυτό το γεγονός το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει θα είναι μεγάλη.

Από την πλευρά του τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης που ενημερώθηκε για το συμβάν έκανε λόγο για αχαρακτήριστη ενέργεια που δεν αντιλαμβάνονται την ζημιά που προκαλούν στον τόπο.

Zarpanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί