ΓΓ Τουρισμού του Μητσοτάκη: Εκτός από υμνητής της χούντας, ντρεπόταν που είναι Έλληνας!- Η… κιτς εμφάνισή του (εικόνες)

Για τον Κωνσταντίνο Λούλη, τον νέο ΓΓ Τουρισμού που τοποθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και τον “θαυμασμό” του για τη χούντα και τον Παπαδόπουλο, τα διαβάσατε. Διαβάσατε και τις αντιδράσεις για το πώς είναι δυνατό ένας υμνητής του Παπαδόπουλου να είναι κυβερνητικό στέλεχος σε περίοδο κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Δείτε: Ένας υμνητής του Παπαδόπουλου, ΓΓ Τουρισμού του Μητσοτάκη!

ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη χωράει και νοσταλγούς της χούντας

Δεν είναι όμως τα μόνα που μπορεί κανείς να θεωρήσει “αξιοσημείωτα” για τον συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο αλευροβιομήχανος από τον Βόλο, με συχνές συμπεριφορές που σχολιάζονται, είναι παράλληλα πρώτος δημοτικός σύμβουλος του γνωστού Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών, υπερασπιζόταν με την απίστευτη αναφορά ότι “χρωστούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους στο Δημόσιο και κάνουν κριτική στον Μπέο”! Μάλιστα χαρακτήριζε “Μπουμπού” όποιον ήταν αντίθετος στην άλλη λατρεία του, μετά τον Παπαδόπουλο!

Το δημοσίευμα από το thenewspaper.gr αλλά και το βίντεο είναι πολύ χαρακτηριστικά…

Όταν παντρευόταν με… σμόκιν και τσαρούχια και μετά ντρεπόταν που ήταν Έλληνας!

Όπως κάθε περίεργη μορφή στον τόπο αυτό, ο Κωνσταντίνος Λούλης έχει δει να του γίνονται αφιερώματα από το “Πρώτο Θέμα”. Σε ένα από αυτά, το καλοκαίρι του 2013, μαθαίναμε ότι ο σημερινός κυβερνητικός παράγοντας και θαυμαστής της χούντας, ντρεπόταν που ήταν Έλληνας!

Ντρεπόταν επειδή η νεαρή σύζυγός του από την Ουκρανία δεν είχε πάρει την ελληνική υποηκοότητα, αν και είχε παντρευτεί, πέντε χρόνια νωρίτερα, τον ίδιο, έναν εκατομμυριούχο…

Φυσικά δεν πρόκειται για υποστήριξη σε αλλοδαπούς, αλλά σε όσους σχετίζονται με εκατομμυριούχους στην Ελλάδα…

Το “Πρώτο Θέμα” μάς πληροφορούσε και για τον γάμο του σημερινού ΓΓ Τουρισμού, που έγινε στην Ουκρανία. Ο ίδιος εμφανίστηκε ως αποθέωση του κιτς, φορώντας σμόκιν αλλά και… τσαρούχια! Ενώ για το γάμο είχε χρησιμοποιήσει μια λιμουζίνα αλά Χόλιγουντ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί