Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Η μεγάλη ανατροπή με τον δράστη

Ανατροπή στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης νεαρού άνδρα μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν ο άνθρωπος ο οποίος καθόταν μαζί του επί ώρα μέσα στην καφετέρια αλλά ένας άλλος άνδρας. Την ίδια ώρα έρχεται στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας λίγα λεπτά μετά το φονικό. Το θύματα κείτεται πάνω στο τραπεζάκι αφού έχει δεχθεί τρεις πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την αστυνομία, το θύμα είναι 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Ήταν στην χώρα μας νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια. Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίζεται να αποχωρεί από την καφετέρια. Πριν αποχωρήσει μαρτυρίες αναφέρουν ότι τον καθησυχάζει λέγοντάς του: «Ηρέμησε, ηρέμησε».

Το θύμα κάθεται ανυποψίαστο στην καφετέρια όταν ένας άλλος άνδρας (οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο αφού φορά άλλα ρούχα) εισβάλλει μέσα στην καφετέρια και μάλιστα αρχίζει να πυροβολεί απέξω. Πιθανότατα ο δράστης είτε να ήταν συνεννοημένος με τον άνδρα που αποχώρησε και είχαν στήσει παγίδα στο θύμα.

Πως έγινε το φονικό σύμφωνα με μαρτυρίες

Ο δράστης, κοντά στην ταυτοποίηση του οποίου είναι οι αρχές δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται! Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο γεμιστήρας του όπλου του βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ εκείνος έφυγε άλλοι λένε με μηχανή και άλλοι με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Του Θεοδόση Πάνου, newsit.gr


Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί