Europa League: Προβάδισμα για Ατρόμητο – Ισόπαλος ο Άρης

Ντουνάισκα Στρέντα – Ατρόμητος 1-2

Άλμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Ντουνάισκα Στρέντα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφυγε νικήτρια από την MOL Arena με 2-1 επί της Ντουνάισκα Στρέντα και στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί αθηναϊκού εδάφους κρατά την τύχη στα χέρια της.

Ούμπιδες (20΄) και Μανούσος (43΄) ήταν οι σκόρερ του Ατρόμητου, ενώ για την Ντουνάισκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βίντα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση που οι Περιστεριώτες προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο.

Άρης – ΑΕ Λεμεσού 0-0

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ΑΕ Λεμεσού και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό στην Κύπρο για το ποια θα προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΛ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, με τον Άρη να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, έχοντας και δοκάρι στο 40′ με τον Φετφατζίδη κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι γηπεδούχοι δικαούνταν πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική με την ομάδα της Λεμεσού να καταφέρνει να κρατήσει περισσότερο την μπάλα, ενώ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες (τις πρώτες της) με τον Γκαζαριάν που μπήκε αλλαγή (62′) και στο 70′ είχε δοκάρι, ενώ -δεύτερο- δοκάρι είχε και ο Άρης στο 87′ με τον Ματίγια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί