Στο τραπέζι θέματα που αφορούν τον κλάδο του Εμπορίου

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του  Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κ. Κουμαντάκη και του Διοικητικού  Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Καρανίκα.

      Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο του Εμπορίου όπως ο συντονισμός της υλοποίησης των Open Mall, ο θεσμός των εκπτώσεων και προσφορών, οι Κυριακές, η δημιουργία ακατάσχετου λογαριασμού για τους επαγγελματίες κ.λ.π.

Ο  κ. Καρανίκας δεσμεύτηκε να είναι αρωγός η ΕΣΕΕ σε οποιαδήποτε ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου προκειμένου να διαφυλαχτούν τα συμφέροντα του κλάδου. 

Με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

 Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Μιζεράκης συναντήθηκε εχθές με τον Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας, κ. Παττακό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν θέματα κυκλοφοριακά και γενικά λειτουργικά της πόλης και συμφωνήθηκε να υπάρξει μια στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να επιλύονται άμεσα διάφορα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν προκειμένου να βοηθηθεί η επιχειρηματικότητα της πόλης.  


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί