Νέο τμήμα τον Σεπτέμβριο στο 2ετές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

 Οργανώνεται από τον Τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών Συμπεριφοράς) και την Ψυχιατρική Κλινική του ΠαΓΝΗ (Δ/ντής Καθηγητής Α. Βγόντζας) σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών (Δ/ντης Καθηγητής  Χ. Παπαγεωργίου)

Ανακοινώνεται η έναρξη νέου τμήματος (Σεπτέμβριος 2019) στο 2ετές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, το οποίο οργανώνεται από τον Τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών Συμπεριφοράς) και την Ψυχιατρική Κλινική του ΠαΓΝΗ (Δ/ντής Καθηγητής Α. Βγόντζας) σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών (Δ/ντης Καθηγητής  Χ. Παπαγεωργίου). Το Σεμινάριο έχει πιστοποιηθεί από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΚΕΔΙΒΙΜ). Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όπως ψυχιάτρους, παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς,  νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας. Στόχοι του Σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και κλινική εκπαίδευση για την ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση προβλημάτων και κλινικών διαταραχών οι οποίες ενδείκνυνται για Γνωσιακή- Συμπεριφορική  Ψυχοθεραπεία.  

Την επιμέλεια του προγράμματος σπουδών έχουν οι:  Α. Βγόντζας Καθηγητής Ψυχιατρικής Παν/μίου Κρήτης, Ι. Παπακώστας  και Ν. Βαϊδάκης  αν. Καθηγητές Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών Σύμβουλοι Μονάδας Γνωσιακών-Συμπεριφορικών Θεραπειών του Κέντρου Ψυχοθεραπειών της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Το  συντονισμό του προγράμματος εκπαίδευσης έχει η Μ. Καταταράκη, PsychD Ψυχολόγος και την κλινική επιμέλεια η Σ. Πορτινού, Ψυχολόγος αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.       

Υποβολή αιτήσεων έως 6 Σεπτεμβρίου 2019. Έναρξη μαθημάτων 28 Σεπτεμβρίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις http://cbt.med.uoc.gr/ και 2810 394617.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί