Κονδυλάκεια 2019: Στο Ξενιάκο η Χορωδία Δήμου Βιάννου «Στάθης Μάστορας»

Με μουσικές παραστάσεις  που περιλαμβάνουν τραγούδια του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, που θα ερμηνεύσει η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Κουσαθανά, συνεχίζονται την Παρασκευή  27 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ξενιάκου τα Κονδυλάκεια 2019 στον Δήμο Βιάννου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξενιάκου . 

 Ώρα έναρξης είναι στις 20:30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Η Δημοτική Χορωδία  Βιάννου «Στάθης Μάστορας», αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, έχει κάνει τεράστια βήματα και πλέον είναι καταξιωμένη, όχι μόνον στο Δήμο Βιάννου, αλλά γενικότερα στην Κρήτη. Μαέστρος και χορωδοί εργάζονται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος, έχουν αξιόλογο έργο να επιδείξουν, έχοντας δημιουργήσει σημαντικό ρεπερτόριο από το έντεχνο και δημοτικό μας τραγούδι. Η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», μετρά ήδη πολλές  συμμετοχές στις διοργανώσεις του Δήμου Βιάννου, τα «Κονδυλάκεια», και έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές.

  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια, τα μέλη της Χορωδίας, μοιράζονται μεταξύ τους την αγάπη και τη χαρά για την ποιοτική μουσική και ειδικότερα για το χορωδιακό τραγούδι. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στην κ. Λίτσα Δογραματζή, η οποία δώρισε το πιάνο της στην Χορωδία «Στάθης Μάστορας». 

Καθοριστικής σημασίας για την πρόοδο της Χορωδίας είναι η συνεισφορά του Δασκάλου και Μαέστρου κ.  Ορέστη Κουσαθανά.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί