Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα τα Αικατερίνεια 2019

Συνεχίζονται την Τρίτη 22-7-2019, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, και για τρίτη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2019, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 34 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης.

*20.45 Προσέλευση Κοινού.

*21.00 *Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα παρουσιάσει μία καταπληκτική κωμωδία με τίτλο «ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ».  Ένα διαχρονικό θεατρικό έργο της Κατερίνας Μανανεδάκη, που στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του έγινε best seller με πάνω από 150.000 αναγνώστες. Το έργο αυτό καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης.  

Την θεατρική διασκευή έκανε ο Πάνος Αμαραντίδης και η Ελένη Λευθεριώτη 

Τους ρόλους ερμηνεύουν : Απόστολος: Κώστας Τσιμπούκας,  Μαρίνα: Δήμητρα Χατζηνικολάου, Αλεξάνδρα: Μαίρη Αποστολάκη, Λούλα – Σουλτάνα: Κατερίνα Λιμναίου Ελλη: Γεωργία Κοκκαλιάρη, Θοδωρής: Μάριος Λιαπάκης, Σκηνικά-Κοστούμια:Ειρήνη Μηλαθιανάκη, Μουσική επιμέλεια : Μάνος Μανιάς, Ηχητικά – φωτισμοί:  Γιάννης Λαντζουράκης. Σκηνοθεσία -Επεξεργασία: Μάνος Μανιάς 

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΤΗΣ ΟΜΟΝΥΜΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

                                                            ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9μ.μ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί