Ο Ανδρέας Δασκαλάκης νέος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. – Αντιστράτηγος ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των αντιστρατήγων και διατηρήθηκε στην ενέργεια καταλαμβάνοντας τη θέση του υπαρχηγού, ο κ. Δασκαλάκης.

Ο τελευταίος, πιστώνεται … θετικά για την προεκλογική αρωγή στην αδελφή του πρωθυπουργού κ. Ντόρα Μπακογιάννη να εκλεγεί πρώτη και με διαφορά στα Χανιά, ενώ φαίνεται να υπήρξε παρέμβαση υπέρ του από κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της χώρας και μιντιάρχη.

Θυμίζουμε πως παρότι είχε συνταχθεί αναφανδόν υπέρ του κ. Ανδρικόπουλου στο δεκάμηνο της θητείας του, ερχόμενος σε “διάσταση” με τον κ. Καραμαλάκη, με αποτέλεσμα τη συντονισμένη προσπάθεια  υπονόμευσης του, επικράτησαν τα μεγάλα και … τα καλά συμφέροντα.
Στο πλαίσιο αυτό, αποστρατεύονται, εκτός της κ. Τσιριγώτη και οι κ.κ. Δραγατάκης και Αποστολόπουλος.
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν στο βαθμό του υποστρατήγου, με τους τρεις πρώτους στην ιεραρχία (Σκούμας, Λαγουδάκης, Βασιλόπουλος) να προάγονται, ενώ αξιόπιστες πηγές σημειώνουν ότι και οι κρίσεις σε ταξίαρχους και διευθυντές θα είναι “ελαφρές” αλλά με αρκετούς “τσιμπητούς”.

Παράλληλα, οκτώ Υποστράτηγοι θα φορέσουν πολιτική περιβολή, καθώς ολοκληρώθηκαν και οι κρίσεις των Υποστρατήγων.

Οι κύριοι Σκούμας, Βασιλόπουλος και ο Κρητικός Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, προήχθησαν, όπως
ανέφεραν οι πληροφορίες του bloko.gr :

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης μέσω επιστολής του, ευχαριστεί όλες κι όλους τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, Φορέων και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κρήτης.

Αναλυτικά, στην επιστολή του αναφέρεται:

«Αξιότιμες και Αξιότιμοι εκπρόσωποι Αρχών, Φορέων, Μέσων Επικοινωνίας, αγαπητές και αγαπητοί πολίτες, με αφορμή την ολοκλήρωσή των καθηκόντων μου στις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες κι όλους τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, Φορέων και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κρήτης, καθώς και σε όλες κι όλους τους συμπολίτες μου για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύξαμε τα τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ για την διαχρονική εκτίμηση με την οποία περιβάλετε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και σας καλώ να ενισχύετε πάντα την μεγαλειώδη προσπάθεια που καταβάλλεται από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Κρήτης γιατί με ενωμένες τις δυνάμεις, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια και την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας και του τόπου. 

Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, που με την αντικειμενική σας προσέγγιση, βοηθήσατε και αναδείξατε το έργο που παρήχθη.

Τέλος, διαβεβαιώνω, όλες κι όλους σας, ότι, από την νέα μου θέση θα εξακολουθήσω να ενισχύω την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και να βρίσκομαι στην διάθεσή σας όπου αυτό μου ζητηθεί.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί