Η «καλή» μέρα…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pena.jpg

Γράφει ο Άριστος

Είναι νωρίς προφανώς να διατυπωθούν κρίσεις και κυρίως επικρίσεις για μια κυβέρνηση με νωπή εντολή και μάλιστα δις ψηφισμένη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κυβερνητικό επίπεδο, αφού ως αντιπολίτευση θριάμβευσε και έπεισε τον ελληνικό λαό ότι πρέπει να αναλάβει αυτή τις τύχες του.

Τα προβλήματα όμως ίσως προκύψουν από αυτή την ίδια την αντιπολίτευση που άσκησε, αφού ναι μεν ήταν «πειστική», αλλά πρέπει να είναι και συνεπής τώρα που η σύγκριση θα είναι εύκολη με τα μέχρι πρότινος λόγια της. Η αρχή «νόμος και τάξη», η κατάλυση του «άβατου» των Εξαρχείων, η επαναφορά του πολιτικού καθωσπρεπισμού, το γκρέμισμα του «Μαδουρισμού» των Συριζαίων «άπλυτων», το ροκάνισμα των χρεοκοπημένων δημόσιων υπηρεσιών και η σταδιακή εξυγίανση τους μέσω ιδιωτικοποιήσεων, ο καθαγιασμός της «υγιούς» επιχειρηματικότητας, αλλά και η εμπέδωση της ιδέας ότι η καταστροφή της χώρας ήταν ο … Βαρουφάκης, η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, είναι μερικές απ’ τις «σημαίες» της νέας διακυβέρνησης που κατάφερε μέσα από τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ να περάσουν στην κοινή γνώμη.

Επειδή όμως κάποια στιγμή θα τελειώσει το παραμύθι με τους «δράκους» και τα καιροφυλακτούντα τρωκτικά θα πρέπει να αναλάβουν δράση, τότε τα Εξάρχεια, το άσυλο και η … Βενεζουέλα δε θα είναι αρκετά για την άσκηση πολιτικής. Κάποια δεδομένα ερωτήματα –όπως πως θα μειώσει τις δαπάνες ή πως θα αντιμετωπισθεί το ασφαλιστικό- δε θα μπορούν να απαντηθούν  και κυρίως δε θα αντιμετωπίζονται παρά μόνο με επαναφορά στην προτεραία κατάσταση της περιόδου 2012-2014!

Κανείς δεν εύχεται να αποτύχει η νέα κυβέρνηση, αφού αυτό θα έχει αντίκτυπο στο βιοτικό επίπεδο όλων μας. Όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να δώσει ρόλους σε όλους αυτούς που έχει δώσει και η ίδια πολιτικό «άσυλο». Περιμένοντας τα «έργα και ημέρες» της, οι ακραιφνείς υπερασπιστές των εθνικών ιδεωδών που καταρράκωσαν οι «αντίχριστοι» Συριζαίοι, ας ακονίζουν τα δόρατα και τις σάρισες, ας στιλβώσουν τις μακεδονικές ασπίδες και τα κράνη τους, μέχρι την οριστική απόβαση στη Βόρεια «τέτοια»- πώς τη λένε;- γιατί μάλλον θα καθυστερήσει η πραγμάτωση του εθνικού οράματος του … Άνθιμου!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί