3ο Summer Meetup: Η επιχειρηματικότητα σε ρυθμούς… καλοκαιριού!

Την Πέμπτη, 1 Αυγούστου στις 19:30, στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το 3o Summer Meetup του Open Coffee Heraklion, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργάνωση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Πλησιάζοντας στην καρδιά του καλοκαιριού, δίνουμε ραντεβού για την πιο καλοκαιρινή έκδοση του Open Coffee Heraklion. Το 3o Summer Meetup έρχεται την Πέμπτη, 1 Αυγούστου στις 19:30, στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την καθιερωμένη πλέον, καλοκαιρινή μας συνάντηση.

Στο Open Coffee αγαπάμε το networking. Γι’ αυτό, ο κυριότερος σκοπός του 3ου Summer Meetup είναι να φέρει την πιο ενεργή κοινότητα του Ηρακλείου ακόμα πιο κοντά, δίνοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, προβληματισμούς, ιδέες ή και ακόμα να σχεδιάσουμε τα επόμενα επιχειρηματικά μας βήματα, σε ένα πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα δημιουργικό περιβάλλον.

Η Ειρήνη Παπαδάκη, μέσα από τις μοναδικές της μουσικές επιλογές, θα ντύσει τις συζητήσεις μας με τις πιο ταξιδιάρικες μελωδίες. Το 3ο Summer Meetup δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη από τους: Επιμελητήριο Ηρακλείου, Ήχος και Εικόνα Παπαδάκης Απόστολος, Beep Creative Marketing και Σταματάκης Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους εκείνους που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς του επιχειρείν και της τεχνολογίας και επιθυμούν να γνωρίσουν ανθρώπους από αυτούς τους χώρους, να ανταλλάξουν ιδέες, να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες και να εξελίξουν το επιχειρηματικό τους όραμα.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://www.meetup.com/opencoffeeher/events/263363594, και ετοιμάσου για ένα μοναδικό βράδυ επιχειρηματικότητας, σε ρυθμούς καλοκαιριού! 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί