Στην 13η Αγροκτηνοτροφική έκθεση Αρκαλοχωρίου ο Δήμος Βιάννου

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Βιάννου συμμετείχε στην 13η Αγροκτηνοτροφική έκθεση Αρκαλοχωρίου στο περίπτερο που έχει  παραχωρηθεί από την Π.Ε.Δ. Κρήτης για τον σκοπό αυτό. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 19 Ιουλίου με την συμμετοχή πλήθους επισκεπτών στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου .  Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάσθηκαν αρκετά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως μέλι, τυριά, ελαιόλαδο, κηπευτικά, μπανάνες αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά προϊόντα από ελαιόλαδο, κλπ που διέθεσαν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, και φορείς  του Δήμου, ενώ εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα Βιαννίτικα προϊόντα οι επισκέπτες της έκθεσης . 

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τόνισε την εξαιρετική σημασία που έχουν για τον πρωτογενή τομέα αυτές οι εκδηλώσεις και έδωσε τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης που συμβάλει στην ανάπτυξη του πρωτογενή  τομέα αλλά και στην ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων για τα νέα προϊόντα της αγοράς . Δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος με την συμμετοχή του στις εκθέσεις αυτές δίνει την δυνατότητα προβολής των τοπικών προϊόντων και κάλεσε όλους τους φορείς  αλλά και μεμονωμένους παραγωγούς να στηρίζουν τον θεσμό των εκθέσεων, να συνεχίσουν να προβάλλουν τα προϊόντα τους και σε άλλες εκθέσεις, ενώ όπως τόνισε ο Δήμος Βιάννου θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προώθηση και προβολή των προϊόντων του τόπου. Τέλος  ευχαρίστησε τους παραγωγούς , τους κτηνοτρόφους και αγροτικούς φορείς του Δήμου που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους και οι οποίοι είναι: 

 1. Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου,  2.” Αδάμης Ζαχαροπλαστείο ”  Πετράκης Δημήτρης, 3.”Βιέννα”  Ομάδα ελαιοπαραγωγών Βιάννου, 4. “Έργανος” Συνεταιρισμός Γυναικών Εμπάρου, 6. Ζερβουδάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη τυροκομικά προϊόντα, 8. Ομάδα μπανανοπαραγωγών Κρήτης, 9. Ζωάκης Εμμανουήλ μελισσοκόμος και 10. Γλυκερία Προεστάκη μελισσοκόμος.  

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί