Σε συζητήσεις με τον Φαν Σιπ η ΕΠΟ

Ο Ολλανδός τεχνικός Γιον Φαν Σιπ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του novasports.gr θα προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων. Υπάρχουν κι άλλα δύο ονόματα που δεν έχουν δημοσιευθεί.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει δραστηριότητα στην ΕΠΟ τόσο για να βρεθεί η λύση με τις αποδεσμεύσεις Αναστασιάδη, Μπασινά και Γιαννακόπουλου όσο και για να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που όπως σας έχουμε ενημερώσει από αυτή εδώ τη γωνιά θα είναι ξένος και «άφθαρτος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ολλανδός Γιον Φαν Στιπ ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι θετικός στο να μπει σε δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων που σημαίνει ότι θα τεθεί το οικονομικό κομμάτι στο τραπέζι. Σε αντιστοιχία με αυτή την περίπτωση είναι δύο ακόμα τεχνικοί τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δημοσιευτεί.

Σε περίπτωση που βρεθεί κοινή συνισταμένη στο οικονομικό κομμάτι και στην στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του, τότε και μόνο τότε ο Γιον Φαν Στιπ θα αποτελεί φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας.

Μες την εβδομάδα πάντως ευελπιστόυν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πως θα έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί