«Δουλευταράς, υπερδραστήριος και πολυπράγμων» ή πώς προσπάθησαν να «ξεπλύνουν» τον δολοφόνο της Σούζαν

Με ανάρτηση του στο facebook ο Νίκος Σαραντάκος σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε το protagon.gr για να καλύψει τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη. Στην ανάρτησή του, «Το Πρόταγκον ξεπλένει καλύτερα», εξηγεί το πώς ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος επέλεξε να αγιοποιήσει σχεδόν τον καθ’ ομολογία δολοφόνο τον οποίο περιγράφει ως «δουλευταρά, υπερδραστήριο και πολυπράγμωνα, με ποικίλα ενδιαφέροντα και ιδιαίτερη αγάπη για τη φύση και τις κρυμμένες ομορφιές της Κρήτης».

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει στην ανάρτήσή του ο Νίκος Σαραντάκος:

«Το Πρόταγκον ξεπλένει καλύτερα»

“Δουλευταράς, υπερδραστήριος και πολυπράγμων, με ποικίλα ενδιαφέροντα και ιδιαίτερη αγάπη για τη φύση και τις κρυμμένες ομορφιές της Κρήτης…….” Έτσι ξεκινάει το άρθρο του Πρόταγκον για τον καθ’ομολογία δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου.

Στο ίδιο άρθρο, αφού περιγράφει τις ομαδικές πτώσεις συγγενών και φιλων από τα σύννεφα, έχει και τη μαρτυρία φίλης της συζύγου του, όπου, μεταξύ άλλων:

“Σκέφτομαι μήπως κάτι συνέβη με την Αμερικανίδα, μήπως του μίλησε απότομα ή του έκανε κάποια χειρονομία και τον νευρίασε. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί…”

Κι αν χαρακτηρίσεις “γυναικοκτονία” το στυγερό έγκλημα, θα βγουν οι (και βουλευτές τώρα) μπόγδανοι να σου πουν ότι “αρνεισαι την ιδιότητα του ανθρώπου στις γυναίκες. Διότι δεν έχουν δοκιμάσει στο πετσί τους τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα αν τυχει να βρεθεί να περπατάει μόνη το βράδυ, ακόμα και έξω από το σπίτι της.»

Δείτε ακόμη: Όχι! Η Σούζαν δεν βρέθηκε σε λάθος μέρος, λάθος στιγμή

Μήπως στην Κρήτη η ανθρώπινη ζωή παραέγινε φθηνή;


Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί