Όταν ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν εξερευνούσε το τούνελ που θα πετούσε λίγα χρόνια αργότερα το πτώμα της (Βίντεο)

Φρίκη, αποτροπιασμός, και τακτικές που δε χωράει ανθρώπινος νους… Η εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton έχει σοκάρει το πανελλήνιο, έχει εστιάσει την παγκόσμια προσοχή στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά, αλλά προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία για τον τρόπο που τελέστηκε το έγκλημα.

Οι πληροφορίες για τα όσα είπε στην ανάκριση ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου είναι πραγματικά σοκαριστικές, με τα κίνητρά του να επικεντρώνονται στην σεξουαλική συνεύρεση με το θύμα. Μάλιστα, επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι ο δράστης έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να ασελγήσει σε βάρος άλλων γυναικών, μετά από εισαγγελική παρέμβαση δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Δείτε: Αυτός είναι ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν Ίτον – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εντολή εισαγγελέα

Ωστόσο εξαιρετικά περίεργο ήταν και το μέρος που πετάχθηκε η σορός της άτυχης Αμερικανίδας από τον 27χρονο, που γέννησε απορία για το πως το εντόπισε ώστε να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Η μοίρα όμως καμιά φορά παίζει τέτοια παιχνίδια, ώστε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε πολλά τοπικά μέσα λίγες μόλις ώρες μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 60χρονης στο σημείο από τις αστυνομικές αρχές, έμελλε να αποκαλυφθεί ότι ήταν αναρτημένα πριν από μερικά χρόνια -και συγκεκριμένα το 2016- από τον ίδιο τον δολοφόνο.

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης συνήθιζε να βιντεοσκοπεί πολλές από τις καθημερινές του συνήθειες, μεταξύ των οποίων ήταν και η εξερεύνηση σπηλιών και τούνελ. Έτσι σε κάποια από τα αναρτημένα βιντεάκια που έχει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, ήταν και η εξερεύνηση του συγκεκριμένου τούνελ στο Κολυμπάρι, όπου μερικά χρόνια αργότερα θα πετούσε την άτυχη 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr και εμπεριέχονται αποσπάσματα από την “εξερεύνηση” του Παρασκάκη στα τούνελ, φαίνεται να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για το τι είχαν μέσα και πως χρησιμοποιούνταν παλαιότερα, λόγω των περίεργων ευρημάτων που ανακάλυψε εντός του. (Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα τούνελ κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής και χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς σαν πολυβολεία για να ελέγχουν την περιοχή του Μάλεμε.

Η τραγική ειρωνεία αποτυπώνεται περίπου στη μέση του παρακάτω βίντεο, όταν ο Παρασκάκης εντοπίζει μερικά κόκκαλα, τα οποία ο ίδιος εικάζει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα…

Δείτε το ανατριχιαστικό και προφητικό βίντεο του 27χρονου:

(Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος ο 27χρονος με την οπτική και ηχητική επεξεργασία να διατηρείται αυτούσια όπως και στα αρχικά)

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί