Κώστας Χατζής και Μιχάλης Χατζηγιάννης στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Συναυλία με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019».

Με ένα «άγγιγμα Ψυχής» η «αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει» και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά, ζωντανά σε επιλεγμένες συναυλίες μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Με έξι εξαίρετους μουσικούς, την μοναδική μπάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο σημερινό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.Στο πρώτο μέρος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την μπάντα του παρουσιάζει μία επιλογή από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από την αρχή μέχρι σήμερα. Στο δεύτερο μέρος ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με τον Κώστα Χατζή, το οποίο ολοκληρώνετε με υπέροχα ντουέτα των δυο καλλιτεχνών, σε μια απολαυστική παράσταση 2,5 ωρών.


Είσοδος: 15€          Προπώληση: 13€

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί