Κανονικοί άνθρωποι, αυταρχικοί, ρατσιστές, υποκριτές, επαγγελματίες υπέρ φίλων

Επιτέλους, ήρθαν οι κανονικοί άνθρωποι! Επέστρεψε η κανονικότητα στον τόπο.

Επέστρεψαν οι ρεμούλες, όχι κατά τύχη ή ως μεμονωμένα περιστατικά, αλλά ως πολιτική και προϋπόθεση για την άσκηση της πολιτικής.

Ο άνθρωπος του ΣΕΒ ο “ελεγκτής” της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο άνθρωπος του Λάτση αρμόδιος υφυπουργός για την επένδυση του Λάτση στο Ελληνικό.

Χουνταίοι, ακραίοι, νεοφιλελεύθεροι, σε μια κυβέρνηση, που δείχνει τον προσανατολισμό της πριν ακόμα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Με ταξικό πρόσημο, υπέρ των λίγων και φίλων, σε βάρος των πολλών, του λαού.

Είναι η επιστροφή της κανονικότητας, με την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών από τον ίδιο τον ένοικο του Μαξίμου, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον απευθείας έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών, μέχρι των κρατικών μέσων ενημέρωσης.

Είναι η επιστροφή της κανονικότητας του (από τα 26 του χρόνια ευρωβουλευτή, βουλευτή, υπουργού και χωρίς κανένα ένσημο στην “παρά φύση” ζωή της καθημερινής εργασίας) Χατζηδάκη, ο οποίος μετά το ξεπούλημα της Ολυμπιακής σχεδιάζει το ξεπούλημα της ΔΕΗ (γι αυτό άλλωστε ανέλαβε και το υπουργείο του). Μας είπε ότι η ΔΕΗ δε μπορεί να αγοράσει ούτε στύλους. Είναι μια επιχείρηση χρεοκοπημένη. Στόχος – δεν το λέει, αλλά διαμορφώνει το πλαίσιο και την ψυχολογία αποδοχής από τη “μάζα”- το ξεπούλημα, φτηνά – φτηνά. Ό,τι δεν πρόλαβε, δηλαδή, το 2014.

Είναι η επιστροφή των κανονικών, που ανοίγουν τις πόρτες στο αστυνομικό κράτος, καταργούν το άσυλο στα ΑΕΙ, αλλά εκχωρούν άσυλο στα λαμόγια τους.

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβαλα, αρχηγού της ΕΛΑΣ την περίοδο της τραγωδίας στο Μάτι (και του οποίου το κεφάλι ζητούσε η ΝΔ ως βασικού επιχειρησιακού υπεύθυνου) ως ΓΓ Δημόσιας Τάξης, το μόνο που αποδεικνύει είναι η υποκρισία των σημερικών κανονικών ανθρώπων. Αυτόν που θεωρούσαν υπεύθυνο στην τραγωδία, τον ορίζουν υπεύθυνο σε ανώτερη θέση. Για να μας πουν ξεκάθαρα ότι πάτησαν πάνω στην τραγωδία και τα πτώματα για να κάνουν μικροπολιτική. Και ο κλάμα ήταν ψεύτικο, υποκριτικό, με στόχο την ψήφο. (Ακόμα πόσο υπερβολικό θα με χαρακτηρίσετε αν κάνω πιο “προχωρημένες” σκέψεις λοιπόν για τη μεγάλη ανθρώπινη τραγωδία και το ρόλο ακόμα και φυσικών προσώπων σε αυτήν;)

Η κακονικότητα είαι ξεκάθαρο πλέον (κι όχι απλά συμπέρασμα) ότι απαιτεί να δοθούν οι επικουρικές συντάξεις στις ασφαλιστικές εταιρείες. Κι όποιος μπορεί να πληρώνει, θα ζήσει. Όποιος δεν μπορεί, θα πεθάνει.

Η κανονικότητα είναι εκείνη που ακυρώνει την απόδοση ΑΜΚΑ στους μετανάστες. Γιατί μόνο Έλληνες θέλουμε. Να είναι καθαρή η Ελλάς! Να μην την βρομίζουν τα παιδιά που αρρωσταίνουν από τη Συρία. Δηλαδή, να μην έρχονται να μην αρρωσταίνουν, όπως θα έλεγε και ο φυρερ της ενσωματωμένης κατά μεγα μέρος στη ΝΔ, ΧΑ. Η κακονικότητα ασφαλώς έχει ρατσισμό και απανθρωπιά. Παλιανθρωπιά, δηλαδή…

Είναι η κανονικότητα επίσης που οδηγεί τη Δικαιοσύνη σε σειρά προκλητικών αποφάσεων, που αποφυλακίζει τα δικά μας παιδιά, όπως ο Φλώρος της Energa, που θεωρεί νόμιμες τις περικοπές στα δώρα και τα επιδόματα των Δημοσίων Υπαλλήλων. Αφού οι κανονικοί άνθρωποι κυβερνούν, οι κανονικοί δικαστές πράττουν ό,τι θα άρεσε στην κανονικότητα.

Είναι η κανονικότητα επίσης που οδηγεί στον καθαγιασμό χυδαίων ρασοφόρων, όπως ο Άνθιμος, με την ανακήρυξή του σε επίτιμο διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο. Απλά για να επιβεβαιωθεί το χουντικό “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” κι ότι ισχύει σε εποχές κανονικών ανθρώπων…

Κανονικότητα δε θέλανε οι περισσότεροι; Κανονικότητα και όχι συριζαίους που βρωμάνε μπάφο τα δωμάτια που αδειάζουν, ίσως και ποδαρίλα;

Ας χορτάσουν τώρα με κανονικότητα.

Ο λογαριασμός έρχεται, σε όλα τα επίπεδα.

Είναι η Δεξιά, σε μια πιο δεξιά έκδοση, που δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι!

Candiot

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί