«Πυρ ομαδόν» από τη ΝΔ κατά του Μεϊμαράκη για τη στήριξη στον Παπαδημούλη!

«Πυρ ομαδόν» κατά του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη φερόμενη στήριξη που παρείχε στον Δημήτρη Παπαδημούλη για τη θέση του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλικών προς τη ΝΔ μέσων ενημέρωσης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε «γραμμή» στήριξης του Δημήτρη Παπαδημούλη στους ευρωβουλευτές της ΝΔ, κατά παράβαση της επίσημης θέσης του ΕΛΚ, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει να μην συμπεριλαμβάνεται ο κ. Παπαδημούλης στη λίστα στήριξης που εξέδωσε. Άλλωστε ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποτελεί πρόταση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ενώ έχει ασκήσει έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Μάνφρεντ Βέμπερ.

Στο άκουσμα της είδησης, άμεση ήταν η αντίδραση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και της Ελίζας Βόζενμπεργκ από την ευρωβουλευτική ομάδα της ΝΔ, οι οποίες σε αναρτήσεις τους άφησαν αιχμές, χωρίς βέβαια να κατονομάζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας», αναφέρει η κ. Βόζενμπεργκ.

«Δεν ψήφισα τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!», τονίζει και από την πλευρά της η κ. Ασημακοπούλου.


Το θέμα πάντως σχολίασε και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επίσης μέσω twitter, τονίζοντας ότι τον ψήφισαν συνολικά τουλάχιστον 150 κεντροδεξιοί ευρωβουλευτές και συνιστώντας «ψυχραιμία».

«Διάφοροι ακραίοι επιτίθενται στον @v_meimarakis κ στους Έλληνες Ευρωβουλευτές που με ψήφισαν ως Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου. Με εξέλεξε το 60,5% των Ευρωβουλευτών. Δηλαδή κ τουλάχιστον 150 ΕΒ, από τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Το θεωρώ μεγάλη τιμή και για την Ελλάδα. Ψυχραιμία!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί