Η ΝΔ έκανε γενικό γραμματέα τον «υπερήφανο» αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ στο Μάτι

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιβραβεύει τον πρώην αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ. ο οποίος δήλωνε «υπερήφανος» για την «εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά» της αστυνομίας το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι.

Πρόκειται για τον νέο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα, πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ που συνδέθηκε με την τραγωδία στην Ανατολική Αττική και ο οποίος είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου «είμαι περήφανος για τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Έκαναν εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά σε πολύ κρίσιμους οριακούς χρόνους».

Τότε, τον Ιούλιο του 2018, η ΝΔ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας αποπέμφθηκε στις 5 Αυγούστου 2018 και επανήλθε ως γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις 16 Ιουλίου του 2019…

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί