Τα τελευταία λόγια της Ελένης Τοπαλούδη

Για την προσπάθεια της Ελένης Τοπαλούδη να γλιτώσει από τους δολοφόνους της μίλησε ο πατέρας της, Γιάννης, λίγο πριν εκδοθεί το βούλευμα για την υπόθεση.

«Τους έλεγε: “Αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει. Θα σας πάω στην αστυνομία”. Κι αυτοί αφήνιασαν. Από εκεί και έπειτα τα δύο γομάρια τα έβαλαν με την Ελενίτσα μας που προσπάθησε να αντισταθεί», είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας σε συνέντευξή του στη Real.

«Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Τελικά τους βρήκαμε αλλά ήταν πλέον αργά», πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Σύμφωνα με το Star, ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο και οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και να διερευνηθεί αν μετά τη δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί