Πανηγυρίζει ο Μπογδάνος: «Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!»

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος «πανηγύρισε» την κατάργηση της εγκυκλίου χορήγησης ΑΜΚΑ σε αιτούντες πρόσφυγες και μετανάστες από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννης Βρούτση, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (όπως είναι η νέα ονομασία του υπουργείου) ανακάλεσε την πρόσφατη εγκύκλιο με την οποία απλοποιούνταν οι διαδικασίες απόδοσης ΑΜΚΑ, μεταξύ άλλων, σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Πολιτικός στόχος της εγκυκλίου ήταν η ευκολότερη πρόσβαση των ανθρώπων αυτών σε βασικά αγαθά και δικαιώματα (Υγεία, Παιδεία, Εργασία) και άρα η δυνατότητα ομαλότερης ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον Γιάννη Βρούτση, μάλλον σε κάποιο πανηγύρι της Νάξου, στην οποία ο άλλοτε δημοσιογράφος και… ποιητής, κάνει το σήμα της νίκης.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής σχόλιο: «Νάξος, ανήμερα του Αγίου Νικοδήμου, με τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!».

Νάξος, ανήμερα του Αγίου Νικοδήμου, με τον Υπουργό Εργασίας, Giannis Vroutsis. Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!

Gepostet von Constantinos Bogdanos am Sonntag, 14. Juli 2019

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί