Κρήτη: Βασανιστικός ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου – Περισσότεροι από ένας οι δράστες (Ηχητικό)

H Suzanne Eaton δολοφονήθηκε λίγη ώρα μετά την έξοδό της από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ Χανίων ο Προϊστάμενος Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

Δείτε ακόμη:

Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή η επιστήμονας που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη (Φωτο)

Θάνατος βιολόγου στην Κρήτη: Φόβοι για εγκληματική ενέργεια – Κλιμάκιο από την Αθήνα στις έρευνες

Κρήτη: Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα επιστήμονας (Βίντεο & φωτο)

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο της αμερικανίδας βιολόγου

Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από τη ζωή με έναν αργό, βασανιστικό θάνατο, από ασφυξία, τόνισε ο κ. Παπαδομανωλάκης ο οποίος –επικαλούμενος την ανάγκη τήρησης μυστικότητας προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αστυνομίας, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία ότι η 60χρονη μαχαιρώθηκε και της έκοψαν το αυτί πριν ξεψυχήσει.

Από την ενδελεχή και πολύωρη διαδικασία, αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε από περισσότερους από έναν δράστες αφού πάλεψε για την ζωή της. Τίποτα δεν αποκλείει η αξιοποίηση δειγμάτων που εντόπισαν οι ιατροδικαστές να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δολοφόνων της.

Οι ιατροδικαστές έχουν ενημερώσει τον στρατηγό και διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης Κωσταντίνο Λαγουδάκη για τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής, που είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν στη διαλεύκανση της φρικτής δολοφονίας και στη σύλληψη των δραστών.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παπαδομανωλάκη στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλ. Επεξεργασία: Μ. Παπαδάκης, ert.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί