Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος δικυκλιστής…

Δεν άντεξε ο δικυκλιστής που το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην παλιά εθνική, στον κόμβο Γουβών.

Δείτε: Τροχαίο με οδηγό μηχανής στο Ηράκλειο – Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος (Φωτο)

Ο άτυχος 35χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του την Τρίτη, ανεβάζοντας σε 37 τον αριθμό των νεκρών στους δρόμους της Κρήτης, για το 2019.

Τη φωτογραφία από το τροχαίο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, είχε δημοσιεύσει ο κ. Γιάννης Λιονάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Εργοταξιακή σήμανση τόσο καιρό,πυκνή κυκλοφορία ,απροσεξία ,ταχύτητα ,κράνος… Πού θα πάει αυτό το κακό ; Πότε θα σταματήσει;»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος δικυκλιστής…”

  1. Anti-logos

    Δεν θα σταματήσει Γιάννη, δεν θα τελειώσει. Ούτε οι εργασίες στους δρόμους θα αποκτήσουν άλλη κουλτούρα προς την κατεύθυνση της ταχύτητας και της ασφάλειας, αλλά σε χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η οδηγική παιδεία και συμπεριφορά. Αν αντέχεις, υπάρχει ΚΑΙ χειρότερο. Οι νέοι κάθε άλλο από βελτιωτικές τάσεις δείχνουν. Κρίμα?? τι να σου πω!! Επιλογή…..μάλλον.
    ** Εκτός των δεκάδων άλλων, ένα από τα χειρότερα, οι 2 στους 3 θυμούνται να κρεμάσουν σκουλαρίκι το κινητό μόλις καθίσουν στη θέση του οδηγού. Ακόμα και του δίκυκλου!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί