Pre-Event του 9ου ΚΚΘ Παραλίας στον πεζόδρομο Ίδης

Η διοργανώτρια ομάδα του 9ου ΚΚΘ Παραλίας, «Μωροτζίνιους» με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗ.Κ.Ε.Η. και του συλλόγου φίλων ομάδων κυνηγιού κρυμμένου Θησαυρού (ΚΚΘ) με την επωνυμία «Η Ακαδημία των Allegri» σας προσκαλούν στο Pre-Event του 9ου ΚΚΘ Παραλίας που διοργανώνουν την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 στον πεζόδρομο Ίδης.

Οι «Μωροτζίνιους» υπόσχονται γρίφουςπαιχνίδια και πολλά-πολλά δώρα!

Ο Γιώργος Παντερής και το συγκρότημα του «Νότιοι Άνεμοι» θα σας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους.

Την μουσική επιμέλεια θα έχει ο Kiss 9.61 και οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  τους χορηγούς, Freshsnack, Watercity, Escape House, Γυρογωνιά και Οφτή Πατάτα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Υ.Γ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα μαζεύονται καπάκια!

Επίσης οι διοργανωτές ενημερώνουν και για τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι διαδικτυακοί γρίφοι και δοκιμασίες με πλούσια δώρα για τους νικητές. Σε ανακοίνωση τους γράφουν:
«Κυνηγοί ώρα να οργανωθούμε !!! ανοίξτε τις ατζέντες σας !!! Σημειώστε ότι:Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα ανακοινωθεί ο 1ος Διαδικτυακός Γρίφος.Την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο 2ος Διαδικτυακός Γρίφος.Την Δευτέρα 15 Ιουλίου θα ανακοινωθεί δοκιμασία.Οι απαντήσεις θα δίνονται στο e-mail: morotzinious@gmail.com από το e-mail της ομάδας σας και θα πρέπει να παραμένει το ίδιο και για τους υπόλοιπους γρίφους. Η βαθμολογία για τους δύο γρίφους θα καθορίζεται ως εξής:1η ομάδα: 100 πόντους2η ομάδα: 70 πόντους3η ομάδα: 60 πόντουςΟι υπόλοιπες ομάδες θα παίρνουν από 50 πόντους, οποιαδήποτε στιγμή και να απαντήσουν έως την λήξη του διαδικτυακού κυνηγιού.Μία νικήτρια ομάδα θα βγει από την συγκέντρωση της υψηλότερης βαθμολογίας στους δύο γρίφους, και μία ξεχωριστά από την δοκιμασία. Οι ομάδες αυτές θα κερδίσουν πλούσια δώρα!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί