Αλλάζει η κυκλοφορία στον κόμβο των Γουρνών

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών ‘Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στο πλαίσιο της εργολαβίας “Γούρνες Χερσόνησος και της ολοκλήρωσης του Ανισόπεδου Κόμβου Γουρνών” από την Πέμπτη 11 Ιουλίου την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 το πρωί (ανάμεσα 10.00 με 12.00) θα πραγματοποιηθεί μερική εκτροπή της κυκλοφορίας στον κόμβο Γουρνών.

Συγκεκριμένα από την παλαιά Εθνική Οδό στο ρεύμα προς το Ηράκλειο η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της νέας παράπλευρης οδού, που εφάπτεται δυτικά στην υφιστάμενη σύνδεση.

Η κίνηση από το Ηράκλειο προς τις Γούρνες , Γούβες και την Παλιά Εθνική Οδό θα γίνεται κανονικά όπως και σήμερα.

Η κυκλοφορία από το Κοκκίνη Χάνι, τις Γούρνες και τις Γούβες προς τον Άγιο Νικόλαο θα γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Η έξοδος από τον ΒΟΑΚ (Νέα Εθνική Οδό) των οχημάτων τα οποία θα κινούνται από τον Άγιο Νικόλαο προς το Κοκκίνη Χάνι και τις Γούβες από τον κόμβο Γουρνών, θα παραμείνει κλειστή, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει για 2 μήνες σύμφωνα με την με αρ. 2501/1/400-28-6-2019 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν την οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί