Διάκριση για Ηρακλειώτισσα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μάλαξης

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μάλαξης, έλαβε χώρα από τις 30 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου, 2019, στο Spilamberto της Ιταλίας. Μια μεγάλη γιορτή, με 150 συμμετέχοντες, από 20 χώρες, που διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες Μάλαξης: Asian Inspired, Western Inspired, Wellness – Spa, Reflexology, Students And Beginners. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μάλαξης και τη Διεθνή Ομοσπονδία Μάλαξης, οι οποίοι είναι δύο οργανισμοί αφοσιωμένοι στην ποιότητα της Σωματικής και Ψυχικής Υγείας. 

Το μασάζ από τη φύση του, είναι μια ιδιωτική διαδικασία, που υπό κανονικές συνθήκες δε λαμβάνει τη δημοσιότητα που αρμόζει, αφού πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς χώρους, δίχως παρατηρητές. Η ανάγκη εξέλιξης και δικτύωσης, οδήγησε τους διοργανωτές στην διεξαγωγή αυτής της Ευρωπαϊκής γιορτής, που γέμισε θετική ενέργεια, χαμόγελα και νέες εμπειρίες εκατοντάδες Θεραπευτές και τον ήδη μαγικό χώρο La Rocca στο Σπιλαμπέρτο. 

Τον διαγωνισμό κάλυψε φωτογραφικά η ομάδα Busy Hive. 

Τρία μετάλλια ανά κατηγορία αποδόθηκαν στους Θεραπευτές που διακρίθηκαν στις τεχνικές τους, ενώ αποδόθηκαν ακόμη πέντε μετάλλια, για τα οποία διαγωνίζονταν όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως κατηγορίας: Πρωτοπορία, Ενσυναίσθηση, Ροή, Στήσιμο Κρεββατιού Μάλαξης και Επικοινωνία Κοινωνικών Δικτύων. 

Με το Μετάλλιο Ενσυναίσθησης, βραβεύθηκε η Τζωρτζίνα Γεροθανάση, από το Ηράκλειο, η οποία μιλώντας για την Τέχνη της Μάλαξης, λέει «Για εμένα το massage είναι Τέχνη, Ροή, χορός στη συμπαντική μουσική. Κάθε συνεδρία είναι και ένα ταξίδι. Δε θα έπρεπε να το βλέπουμε ως πολυτέλεια, αλλά ως ανάγκη του σώματος για φροντίδα και ευεξία». Η Τζωρτζίνα, με γερές βάσεις Ανατομίας και συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, ειδικεύεται στο Balinese massage, το οποίο προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.

Η Τζωρτζίνα Γεροθανάση


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Massage with the FLOW of Georgina Gerothanassi, ή να επικοινωνήσετε με το BarberOiko στην πάροδο Μινωταύρου 14. Ηράκλειο Κρήτης , στο τηλέφωνο 2810335031 από Τρίτη μέχρι Σάββατο 10:00-18:00.  
https://docs.google.com/document/d/1l3XkLvnf6iity09adbPy1T0dRdSOEx9WUPmHxb2szXs/edit

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί