Απίστευτη χυδαιότητα από αξιωματικό της ΕΛΑΣ, στέλεχος της ΝΔ!- “Πουτ@ν@ς γιος” ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr τον Φεβρουάριο του 2019 τοποθετήθηκε στη Δ/νση Τεχνικής Υποστήριξης/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Ο Κ. Ηλιόπουλος ξεκίνησε με ένα post στο οποίο ζητάει να αποχωρήσουν από το προφίλ του όσοι (σ.σ. κόπροι όπως λέει) δεν «πρεσβεύουν τις Αρχές, τις Αξίες και τα Πιστεύω της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ενώ απαντώντας σε σχόλιο στην ίδια ανάρτηση έγραψε χωρίς καμία ντροπή: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας.-»

Όμως οι απειλές δεν έμειναν εκεί από τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ, αφού μετά από αυτή την ανάρτηση ακολούθησαν κι άλλες, χυδαίες και εξαιρετικά επικίνδυνες ειδικά όταν προέρχονται από το στόμα κάποιου που έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να κάνει έφοδο στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Από αύριο κόπροι αναρχικοί και πουτ@ν@ς γιοι θα είμαστε στα Εξάρχεια. Εδώ και τώρα επανασύσταση της ομάδας Δ» έγραψε ενώ λίγη ώρα αργότερα διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση όπως και τις επόμενες. 

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του ξεκαθαρίζει πως τα ΜΑΤ είναι στο πλευρό του και καταλήγει στο εξαιρετικά δημοκρατικό συμπέρασμα πως η αστυνομία είναι το κράτος.

«Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος.-»

Η τελευταία ανάρτηση του ένστολου αφορά τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και αποκαλεί πουτ@ν@ς γιο.

«Πότε ο πουτ@ν@ς γιος Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δήλωση παράδοσης της Κυβέρνησης στον ΗΓΕΤΗ Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;»

Κάποιες από τις αναρτήσεις αυτές συνοδεύει στο τέλος τους ο αριθμός μητρώου του στη Νέα Δημοκρατία, ενώ με εξαίρεση την πρώτη όλες οι υπόλοιπες έχουν διαγραφεί από το προφίλ του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος απασχολεί τα ΜΜΕ με τις ακραίες δηλώσεις του και παρόλα αυτά παραμένει αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Το καλοκαίρι του 2015 ο ίδιος είχε προτρέψει τους αστυνομικούς να ασελγούν με τα γκλοπς τους σε αναρχικούς. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί