Ελλάδα: Στην Εντατική 45χρονος μετά από καυγά

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος επιχειρηματίας από το χώρο της εστίασης μετά από καυγά στο Κατάκολο της Ηλείας.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για κόντρες στην οδό Κατακόλου στο ύψος του παλιού “Ειρηνικού”.  

Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί είδαν τον επιχειρηματία να βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.   Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα νεαροί επιδίδονταν σε κόντρες ή προετοιμάζονταν για τους αυτοσχέδιους αγώνες.  

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί καταλύματα στο σημείο βγήκε να παραπονεθεί για την κατάσταση και κυρίως για το θόρυβο στο σημείο. Τότε υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε αυτόν και έναν από τους νεαρούς.

  Ο επιχειρηματίας φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος να χτυπήσει στο κεφάλι του και να γυρίσει η γλώσσα του.

  Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ο αδερφός του έσπευσε να τον βοηθήσει και δέχθηκε και αυτός χτύπημα από το ίδιο άτομο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι.  

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν το νεαρό που φέρεται να επιτέθηκε στα δύο αδέρφια καθώς και το δεύτερο αδερφό σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση από το νεαρό για την εμπλοκή του στο επεισόδιο.

  Ο 45χρονος διασωληνωμένος μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ νοσοκομείου στα Ιωάννινα, ενώ ο αδερφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.  

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στην Εισαγγελέα Ηλείας.

  Με πληροφορίες από ilialive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί