Κρήτη: «Παρκαδόρος» χτυπάει και βρίζει ανήλικο παιδί μπροστά στην μητέρα του! (Βίντεο)

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στον χώρο στάθμευσης δίπλα από την Δημοτική Αγορά. Οι γνωστοί «παρκαδόροι» που ζητούν χρήματα για να αφήσει κάποιος το αυτοκίνητό του σε θέση στάθμευσης που χρεώνεται από τον Δήμο Χανίων, εκτός από τις φθορές που προκαλούν σε αυτοκίνητα, σε περίπτωση που κάποιος δεν τους πληρώσει, έχουν πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Parakritika.gr, ένας από τους συγκεκριμένους «παρκαδόρους» χτυπάει και βρίζει ανήλικο τουρίστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του, επειδή τόλμησε να καταγράψει στο κινητό του ό,τι συνέβη. Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής…

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχων της Δημοτικής Αγοράς, Παναγιώτης Κλειδαράς, ρωτήθηκε -για μία ακόμη φορά- ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν αναλάβει δράση η αστυνομία να απομακρύνει τα συγκεκριμένα άτομα από τον χώρο στάθμευσης, τότε θα αναγκαστούν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Το περιστατικό αυτό ήταν και το τελευταίο για εμάς. Μαχαιρώματα, τσακωμοί, φασαρίες, στο πλέον τουριστικό σημείο των Χανίων. Τώρα και χειροδικία και βρισιές σε βάρος ανήλικου. Ως εδώ! Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αν η ΕΛ.ΑΣ. δεν φροντίσει από αύριο κιόλας να κάνει επιτέλους κάτι», σημειώνει ο κ. Κλειδαράς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που εσκεμμένα έχει θολωθεί λόγω του ανήλικου παιδιού:

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί