Κρήτη: Εργαζόμενος ξενοδοχείου υπέστη αλλεργικό σοκ όταν προσπάθησε να κατεβάσει σφηκοφωλιά από δωμάτιο

Σοβαρή καταγγελία που έχει να κάνει με εργατικό ατύχημα το οποία σημειώθηκε σε εργαζόμενο πολυτελούς ξενοδοχείου των Χανίων, καταγγέλλει αναγνώστρια του zarpanews.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε 48χρονο εργαζόμενο του ξενοδοχείου σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος χωρίς να του έχει παρασχεθεί η απαραίτητη προστασία επιχείρησε να κατεβάσει σφηκοφωλιά από εξωτερικό χώρο δωματίου με αποτέλεσμα να τσιμπηθεί από σφήκα και να υποστεί αλλεργικό σοκ.

Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο των Χανίων όπου χάρη στις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού σώθηκε η ζωή του.

Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα παραμένει κλινήρης στο σπίτι του ενώ εκκρεμούν ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όλο συμβάν έχει κάποια μόνιμη επίπτωση στην υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως από την διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει δηλωθεί στους οικείους του 48χρονου εργαζόμενου πως τα όποια έξοδα απαιτηθούν για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα καταβληθούν από την επιχείρηση.

Παρόλα αυτά όμως, σύμφωνα με τα όσα κάνουν γνωστά συγγενείς του εργαζόμενου, ήδη η επιχείρηση εμφανίζει οφειλές μηνών προς το προσωπικό που απασχολεί, με συνέπεια να έχουν ήδη πραγματοποιήσει στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Τα στοιχεία του εργαζόμενου είναι στη διάθεση του zarpanews.gr.

Zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί