«Το παιδί που τόλμησε» στο Τεχνόπολις

Δευτέρα 08 και Τρίτη 09 Ιουλίου

Το Εργοστάσιο Ονείρου και το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Το παιδί που τόλμησε», την Δευτέρα 08 και την Τρίτη 09 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Πάντα κοιτούσα τα αστέρια απο μικρό παιδί , μου μάθαιναν πολλά…τουλάχιστον σε εμένα”

Ο τίτλος της παράστασης γεννήθηκε από τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά και δεν είναι απλοί θεατές σε αυτήν τη μαγική παράσταση.
Το υπέροχο κοινό της που αγκάλιασε με πολλή αγάπη τα δύο προηγούμενα έργα μας «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» και το «ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ», θα παρακολουθήσουν «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ» που δεν είναι απλά μια ακόμα παιδική παράσταση… είναι ένα υπέροχο ταξίδι στην φαντασία, στην γνώση, στον πολιτισμό μας, στα όνειρα των παιδιών, στην αυτοπεποίθηση και στην τόλμη!
4 έμπειροι και ταλαντούχοι ηθοποιοί θα υποδυθούν 30 ρόλους και θα μας μεταφέρουν στην πιο μαγική παράσταση του καλοκαιριού!
Ονειρικά σκηνικά – κοστούμια, τρισδιάστατες προβολές, και ατμοσφαιρικοί φωτισμοί περικλείουν την πιο τρυφερή ιστορία που απευθύνεται στο κάθε παιδί αλλά και στους μεγάλους θεατές… προετοιμαστείτε, κοινό και ηθοποιοί να γίνετε ένα αυτό το καλοκαίρι.

Κείμενο – Σκηνοθεσία Πιέτρης Δημήτρης …
Μουσική/Τραγούδι : Ματούλα Ζαμάνη
Εικαστική επιμέλεια παρουσίασης Johnny Koutrou & Σπανόπουλος Γιάννης

Παίζουν :
Ιντρα Κέιν Νικορέστης Χανιωτάκης, Τζοάννα Βρακά, Δημήτρης Πιετρής

Ωρα Εναρξης 21:00

Τιμή Προπώλησης 8 ευρώ
στο Ταμείο Γενική Είσοδος 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης, Public και Διαδικτυακά στο ticketservices.gr

https://www.facebook.com/events/332370787677976/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί