Στο ΚΕΘΕΑ ο Γιώργος Λογιάδης

Με την επίσκεψη του στο ΚΕΘΕΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, ολοκλήρωσε τις επαφές που είχε όλο αυτό το διάστημα με τους  φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Βέβαια αυτή η συνάντηση ήταν διαφορετική από τις άλλες, αφού εκεί πήγε για να ενημερωθεί κι όχι για να ενημερώσει. 

Στη συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, ο  ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, Μιχάλης Σκουλάς, ανέλυσε στον κ. Λογιάδη, τα προγράμματα της  δομή υποστήριξης, που απευθύνονται σε εξαρτημένους από αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο, και σε εργαζόμενους χρήστες παράνομων ουσιών. 

Η συνάντηση  ήταν ανοικτή και σε αυτή συμμετείχαν, στελέχη του ΚΕΘΕΑ, μέλη και γονείς.  

Ο κ. Λογιάδης, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, κι όλους τους συμμετέχοντες, για την  ευκαιρία που του έδωσαν, να γνωρίσει καλύτερα, τις πτυχές της δομής αλλά και να πάρει δύναμη από πραγματικούς «μαχητές» της ζωής, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Γνώρισε καλά το  Μαλεβίζι 

Η προεκλογική περίοδος ήταν μια ευκαιρία για τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου, του ΜέΡΑ25, να δει από κοντά πολλές περιοχές μεταξύ αυτών και του Μαλεβιζίου. 

Επισκέφθηκε χωριά και παρακολούθησε εκδηλώσεις, Όπου και να πήγε ο κ. Λογιάδης κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο κ. Λογιάδης μαζί τον κ. Κοκκινάκη και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Δαμάστας Γιώργο Σαρρή

 Η τελευταία του επίσκεψη ήταν στο Μάραθος στη γιορτή τις σταφιδοελιάς , όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φάνη Κοκκινάκη και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Μανόλη Κλάδο. 

Ο κ. Λογιάδης μαζί με τον κ. Κλάδο
Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί